Bobo kaže:Ljudi moji...
Gledam ove sliek sto Bogec salje i ne vjerujem... Pa kud cete vi s tolikim sjenom i sjenazom, a nedaj boze jos i silazu praviti, pa da imate 400 Krava, ostalo bi viska... Bar mislim da bi, jer ovi prinosi koje Bogec ima su pre pre prejaki...
Svaka cast!
Bobo kaže:Cek malo... ti na 30 krava imas toliku veliku masu hrane? ili ti fali jedna "0" pa da bude 300
Nekako mi se to cini previse masee za 30 krava... jel visak mozes kome prodati, ili to propada?
juxi kaže:Interesantna travno-leguminozna konsocijacija grasak + zob za zrno :!: Volio bih to probati da proizvedem. Nego interesuje me druga stvar posto dosta poznajem tematiku ali mi treba upravo ovog iskustva od ljudi koji su vec probali, naime imam 3 dunuma neke krcevine malo vlaznije koju sam tek danas uspio pofrezati pa me zanima da li ima smisla da sad tu eksperimentalno bacim jari grasak + zob, koji bi inace kosio i uzeleno davao kravama? Inace sam iz planinskog podneblja pa ovo sjetveno kasnjenje nije nista cudno, visa sila
Vrlo interesantna tema, samo nastavite tako
Pozdrav!
Alen kaže:Bogec, jel ti poznata ova slika:
Moram te pohvalit narodu! Čujem da si zakupio zemljište da imaš kud bale odlagat! Inače ovo na slici su bogecove bale danas ujutro slikano a "zekan" je neumorno vozio bale skoro cijeli dan tak da si možete mislit kak to izgleda sad...
Inače,bogec,vidim da si se bacio na uređenje dvorišta... Kamioni samo voze i voze a bageri ravnaju... i onda kažu da je seljaku teško... :twisted: :twisted:
Alen kaže:kako da idem žedan u polje? Nisi mi ni sok ponudio a kamoli da sam pivu tražio... Šalim se , nije te bilo vjerojatno doma.
Alen kaže:Bogec, vidio sam danas tvoje polje. Pa čovječe moraš to kosit! Sigurno je sad oko 1,5 m visoko! Imam sliku u mobu stavit ču sutra umoran sam sad. I opet si šogiu uvalio "zekana"... A kad ti radiš nešto?
bogec kaže:Alen kaže:Bogec, jel ti poznata ova slika:
Moram te pohvalit narodu! Čujem da si zakupio zemljište da imaš kud bale odlagat! Inače ovo na slici su bogecove bale danas ujutro slikano a "zekan" je neumorno vozio bale skoro cijeli dan tak da si možete mislit kak to izgleda sad...
Inače,bogec,vidim da si se bacio na uređenje dvorišta... Kamioni samo voze i voze a bageri ravnaju... i onda kažu da je seljaku teško... :twisted: :twisted:
hvala hvala
poznata mi je slika, nekak ko da je kod mene, da bogami sam zakupio zemljište i kupujem ga čim srede papire, tak da če sve bit moje okolo
to je izvezena trečina, šogor je cjeli dan vozio, zato nisu poslagane, to si ja poslije poslažem, ja sam danas na ispitu bio cjeli dan tak da sam bio podosta vesel kad sam vidio da je dost izvezo , imamo još za 5 dana vozit, one sve bale što se vide prema šumskoj vili su moje i tamo prema šumi.
a da i bageri su imali posla i kamioni, stalno se kod mene radi, sutra valjd dolaze majstori plot farbat , a bogami je teško seljaku.
kaj nisi otišao grašak pogledat, u ovoj ulici gdje si slikao odi od kraja i parcela iza onog gradilišta na kraju asfalta je moj grašak jedna parcela.
juxi kaže:Ma nema sta Bogec je institucija :!: 30 krava kako sam ja shvatio iz price, da mi je postici 15 bio bi prezadovoljan za pocetak! Evo danas sam bacio zob i grasak, sve po "PS-u" sto kazu zatego njivu pa sta mu Bog da, vidjecemo. Ako se pokaze uspjesno na jesen orem 1ha
juxi kaže:Inace studiram poljoprivredu i nekad dobar savjet koji je iskustveno provjeren vrijedi ko citava knjiga, Treba timski djelovati i razmjenjivati iskustva. Nego odkad se bavis ovim poslom?