• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Smokva

• Temu pokrenuo Zeljko123
  • Datum prvog posta

vasiljmed

Novi član
Tu od
13 Srp 2025
Poruka
6
U poljoljekarni možete dobit uljasto sredstvo koje se ubrizgava u te rupe. Ne znam sad kako de zove, ali bih nakon toga svakako u svaku rupu i ranu nagurala gorki pelin. Nije loše i sve grane naprskati jakim čajem od pelina: 0,5kg svježeg na 10 l vode kuhati pola sata i ohladiti, cijedit i prskat

sime01

Član
Tu od
16 Srp 2025
Poruka
31
Imam jednu veliku smokvu 30god staru. Sorta mi se nikako ne sviđa. Da li se moze cjepiti (navrniti) na drugu sortu. U blizini imam drugu petrovacu koja mi je super i ako bi mogao od nje uzeti plemku.
E sad kako je najbolje i kad? Da li samo jednu tanju granu pa cipirati ili odrezati debelu granu pa pod koru par plemki staviti?

Najnoviji postovi

Na vrh