živa istina!10 ha repice koje sam pretanjurao pa posijao kukuruz nikako da dobije kišu pa se pati da mi je muka kad odem na usjev.kiša svagdje al kod nas ni pod razno!samo se pojave oblaci, par kapi padne...josip123 kaže:pa nije vrag da opet niste dobili ništa kiše kao i prošle godine u repici?
i ja sam išao sa dual gold-om i scorpiom,a sa harmony-em planiram ići baš iz tog razloga jer kod nas ima dosta lobode a i imam jednu njivu koja je bila zapuštena livada i na njoj jer bilo dosta agacije.Bobo kaže:Za harmony po mom iskustvu nema potrebe ako nemas lobode (zeljike) u soji...
Laguna je prosle godine odradila vrhunski posao s dodatkom harmony-a na njivi koja je dvije godine stajala neobradjena. Ove godine necemo prskati s harmonyem jer su njive vise-manje ciste. Samo laguna u split aplikaciji i prskanje prije nicanja kombinacijom scorpio i dual gold...
nadam se da hoće jer ovo mi je prva godina da sijem soju i tu me baš previše i ne zanima nekakva zarada nego samo da mi soja ostane čista.lukoil da li je kod vas nikla soja?lukoil kaže:josipe soja super izgleda sa takvim prskanjem biti če čista od korova.