ZJ kaže:Nemoj samo zaboraviti da su u Case-u originalni FIAT-Iveco motori, jedni od najboljih.
Osim toga taj Turski Case je ipak dio CNH grupe, pa su dijelovi i servis dostupni svagdje, za razliku od jednog uvoznika koji svakog trena može promijeniti zastupstvo i ostaviti kupce na cjedilu, bez imalo grižnje savjesti.
Vjerojatno imaš pravo. No, i licencirani Iveco (uostalom imaš, kao i ja, rumunjsku kopiju Fiata na svojem traktoru, a znaš da je dobar) je sigurno bolji od nekakve kopije Zetora.KRESO kaže:ZJ kaže:Nemoj samo zaboraviti da su u Case-u originalni FIAT-Iveco motori, jedni od najboljih.
Osim toga taj Turski Case je ipak dio CNH grupe, pa su dijelovi i servis dostupni svagdje, za razliku od jednog uvoznika koji svakog trena može promijeniti zastupstvo i ostaviti kupce na cjedilu, bez imalo grižnje savjesti.
nebih stavio ruku u vatru za tu tvrdnju ,jel ako govorimo o turskom case-u ...mislim da je to nešto licencirano i da se motori sklapaju u turskoj sa njihovim nekim djelovima , nisam 100% siguran -također ima više vrsta motora i nekih stvari najbolji su oni što idu u SAD , a mi smo neko istočno tržište tak da ...
kikic MF kaže:kojeg si uzeo stariju liniju 90 ks ili :?: :scratch
zekan7711 kaže:matija 82 koliko si platio svojega???
matija82 kaže:napokon je stigao rayer:
traktor je bombona, možda će sada biti ono "svaki cigo svoga konja hvali" a ali za sada mi se čini dobrom investicijom...
probao sam ga na cesti i 90-tka ide ko blesava...nisam ga htjeo previše forsirati dok se ne razradi ali i ovo što je pokazao je odlično.
jedina stvar koju sam primjetio je da možda ima malo kratke ruke :scratch ...mislim da bi trebale biti duže bar 10cm da mogu sijačicu lakše kopčati... :!:
Krešu, u razgovoru sa predstavnikom StepCo-a, dotakli smo se modela JX i JXU (Turski i Talijanski traktor). JX je jednostavniji, stariji model, izrađen u Turskoj, no motori su Iveco originalni (prema njegovim riječima).ZJ kaže:Vjerojatno imaš pravo. No, i licencirani Iveco (uostalom imaš, kao i ja, rumunjsku kopiju Fiata na svojem traktoru, a znaš da je dobar) je sigurno bolji od nekakve kopije Zetora.KRESO kaže:ZJ kaže:Nemoj samo zaboraviti da su u Case-u originalni FIAT-Iveco motori, jedni od najboljih.
nebih stavio ruku u vatru za tu tvrdnju ,jel ako govorimo o turskom case-u ...mislim da je to nešto licencirano i da se motori sklapaju u turskoj sa njihovim nekim djelovima , nisam 100% siguran -također ima više vrsta motora i nekih stvari najbolji su oni što idu u SAD , a mi smo neko istočno tržište tak da ...
ZJ kaže:Krešu, u razgovoru sa predstavnikom StepCo-a, dotakli smo se modela JX i JXU (Turski i Talijanski traktor). JX je jednostavniji, stariji model, izrađen u Turskoj, no motori su Iveco originalni (prema njegovim riječima).