Nije to najlon, to je ko neko platnoAko radiš silažu, taj najlon nagodinu na bale a novi na silažu
Za bale 120. Razmak cijevi je nekih 82. Cijev je vanjski prečnik 76, stijenka 3 mm stim što ima unutra umetanje druge cijevi f68, 35 cm dužine, radi prenosa i nekih težih stvari da nosi 1t po potrebi uz sigurnost.Za koje bale je rađen ovaj nosač 120 ili veće?
Koji je Ф cijevi koje nose balu i koliki je razmak između tih cijevi?
I sa 80 i 85 razmakom ti možeš nosit balu 160-180 jedino manje od 90 propadnu između vilica, za razmak je bitnije dal misliš nosit suho ili zeleno odnosno omotano u foliju.Za koje bale je rađen ovaj nosač 120 ili veće?
Koji je Ф cijevi koje nose balu i koliki je razmak između tih cijevi?
Ja kad trebam da uklopim okrugli cijev u pravougaonu odradim to glodalicom a vi to uradite brusilicom. Meni je jednostavnije i imam spajanje pod uglom koji odredim ili pravim, bez greške.Ovaj dio nisam razumio: "obrada nosača 80x80x05, trebao sam još po 1 cm obraditi glodalocom ali mi je ispao dobar radijus i tako ostalo da se u nju ubace ove 76" na šta se tačno odnosi, šta si obrađivao na glodalici i zbog čega?
I da, zaboravih pitati koja je dužina cijevi, odnosno koliko idu ispod bale? Mislim da je dovoljno 1m ili možda moraju biti duže od bale?