kod mene nekih 120 kg,ekstra suhe
sve ovisi kad presas..ja presam po danu,i onda imam skoro samljevenu slamu..ak presas kad je haka rosa nekad je bala kao knjiga,malo se pripece..bio je kod mene slucaj da su neki imali bale slame i 400 kg i to su probali prodavat na kile..
sve ovisi kad presas..ja presam po danu,i onda imam skoro samljevenu slamu..ak presas kad je haka rosa nekad je bala kao knjiga,malo se pripece..bio je kod mene slucaj da su neki imali bale slame i 400 kg i to su probali prodavat na kile..
meni slama netreba , cjela farma je na rešetki , a zabadava slamu nedam ,a opet i nema ju baš tko kupit , svi imaju večinom dosta svojega , a ovak bude to gnojiva na zemlji dosta , neka se tlo obogačuje ...
Hehe, Matija! to je to, samo organska tvar i opet i opet!
daj molim te stavi u temu malčeri kak ide malčiranje!
trebal si probati ostaviti jedan red direkt iza kombajna pa probati njega s malčerom!
nisam nikad probal ali ove godine sa dijelom slame radim ko i ti!
Neje baš dobro malčirat cijeli red kak ostavi kombajn..Nebre se to dobro usitnit i uvijek ostaje u traki kak je kombajn ostavio a nije razbacno po zemlji..Probao sam več ja tak radit..Gdje su slabi redovi donekle je moguče malčirat,al gdje ima puno slame treba prije razbacat ,,