ŠANANA
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Sij 2008
- Poruka
- 12,734
šanana, koliko bodlji imas na utovarivacu? 3? kako se ponasa utovarivac sa tim teretom i sta kaze prednji kraj traktora na to sve? bi li 533/539 mogao to dizati?
Imam dvije bodlje dužine 70 cm, ma nije ti to ama baš nikakav teret, jedino što je dosta iza pa izgleda teško.
Recimo kad zapičim punu pravu korpu zrelog gnoja i kad mi diže prednji kraj ili kad hidraulik toliko škljocka i nemože podići, e to je onda teret i preopterečenje, a niti s jednom rolom nisam imao tih problema, hidraulik samo nekad pri maksimalnoj visini zaškljocka, a prednji kraj nije od zemlje ni milimetra, volan se teško vrti kao da i nema bale straga, tak da nema tu nikakve sile.
Za 533/39 stvarno neznam, on ima malo slabiju hidrouliku i vjerojano bi bilo malo problema, ali trebalo bi probati. Moj 539 nemože
Kolega, a čije su to tolike bale na slici??? To nebudu izvezli 3 mjeseca
ŠANANA dobar ti je ovaj zadnji utovarač, baš mi se sviđa! Na koliku visinu može dizati i koliki maksimalan teret može podići?
Možeš li staviti koju sliku tog zadnjeg utovarača ili daj link ako već negdje imaju slike rayer:
Ako sam na ravnoj podlozi bez problema dižem bale na 3. red, ako stoje polegnuto, znači 3-2-1 piramidu radim bez problema.
Neznam koliki maximalan teret može podići, to je običan naletni utovarivač za gnoj RIKO-RIBNICA, samo sam ja napravio ove bodlje za role iza.
Imaš nešto slika u temi DOMAĆI PROIZVOD u mehaničkoj radionici na predzadnjoj stranici.