• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Špricanje kukuruza protiv trave

OPG HORVAT

Član
Tu od
24 Ožu 2011
Poruka
696
pa evo ako idu 2 litre po rali to je oko 240 kuna i ništa više...
...poslije još idem po potrebi korektivno protiv divljeg sirka,ali ne posvud i to je to...:supz:

to nije puno samo ako uspije
mi smo obicno isli 3- 4 l radazina na ral x 70kn to je to

I

ihorzic

Guest
a jbg već si skuplji - ajde da vidimo koja je varijanta naj jeftinija

I

ihorzic

Guest
Da ja ću sutra pogledati ali prvenstveno kupuje kuruzu već godinama .

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
nije tema ali,to moram komentirat :)

Na sajmu,sa raznim popustima i akcijama,sjeme je uvijek bilo skuplje nego da ga kupuješ ovako u poljoapoteci, vjerujem jednako tako i špricivo,bar je tako bio slučaj prijašnjih par godina,što sam ja pitao...

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
kod nas ima i sirka i abutilona pa mora ici barem Motivel turbo..

I

ihorzic

Guest
nije tema ali,to moram komentirat :)

Na sajmu,sa raznim popustima i akcijama,sjeme je uvijek bilo skuplje nego da ga kupuješ ovako u poljoapoteci, vjerujem jednako tako i špricivo,bar je tako bio slučaj prijašnjih par godina,što sam ja pitao...

ne bih se složio sa tobom jer ja tamo kupujem

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
Očito je onda kod vas skuplje u apotekama.
A i iskreno,nebih imao volje nosit te vrećice po kilometar dva.
Ako vama tako paše,paše i meni,hehe :)

Ivica Blagaj

Član
Tu od
13 Velj 2011
Poruka
470
Ja ove godine još idem s Lumaxom + eventualna korektivna zaštita protiv sirka ako se pojavi gdje je bio i lani..

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,462
Ja mislim da je ta fuckin Lumax dugoročno dosta skupa varijanta, bolje je ići sa jednim kontaktnim i to je to, bez obzira je li skuplje ili nije. Neće zemljište beskrajno tolerirati sustavno uništavanje.

Najnoviji postovi

Na vrh