Poštovani admine zaja!
Tako malo riječi,a tako puno neistine. Za one koji nisu usjeli pročitati prije brisanja ponavljam post. Komentiral sam sliku mošta kolege Propalog i izjavu kaj da radi s tim,dal da baci u temi berba grožđa. Ja sam napisal u šali da najbolje to zlijati ali u grlo. Molim onoga ko je obrisal post da ga izvornog vrati ako ima imalo obraza. Nek označi koje su to riječi spam,van teme ili uvreda. Pišem to iz razloga jer večina članova nema pojma zakaj se ja bunim. U temi pitanja za moderatore sam predložil da se vidi kome se ,kaj i zašto briše. Odbili ste to. Ne ostajem na forumu,ali želim otići čista obraza. Drugi razlog je da ne ostavljam nedovršene poslove,projekte i sl. Tako ni ovu raspravu. Koliko ste svjesni da ovakvim ponašanjem hranite ego trolova,spamera i sveopćih sveznalica,to je na vama. Smiješne su izjave da za sve vrijede ista pravila. I vrapci se tome smiju. Svjestan sam da moderatori nemogu sve pratiti,ali bar bi pročitali smisao prije neg klikne delete. Ili se briše po prijavama dupeuvlakača. Sad kad sam si olakšao dušu,možete mi dati i trajni ban. To je sad meni i dragom bogu svejedno. Znam da odlazim mirne savjesti i čista obraza. Mogu uvijek svakoga pogledati u lice. Mogu li svi? To više nije moja briga. Svim vrijednim i marljivim članovima puno sreće i uspjeha u životu i radu.
Vaš Deda Marek