El to paše na turbomatika iz Novi Sad? Da odmah udomim 😂😂Navratio u dućan! 200/75 R9
View attachment 66504
Ili prevedeno fifi 50cm, širina 20cm, ripne k'o nove
Ako misliš na viljuškar, da, to je od jednog!El to paše na turbomatika iz Novi Sad? Da odmah udomim 😂😂
Dok ti "lijepo" kosiš ja sebi nagrđujem:Ja danas kosim oko kuče, nadam se posljednji put ove godine.
Nisi u pravu, jer ja jako dobro znam za što si sposoban i što radiš. Ja sam se samo malo nazovimo to tako "našalio na tvoj račun" dok sam spomenuo kolut jegera, meni je to jako simpatično. I ja sam imao bezbroj radničkih pauzi, jeo s masnim i prljavim rukama i živ sam.Plus ionak misli da ja na panku ne znam drugo nego rezati jeger..pa ajd...i to je donekle istina...a bolje i to nego šlajfat ventile
Pa jel ti zaradiš koliko moreš pojesti? 🤭Plus ionak misli da ja na panku ne znam drugo nego rezati jeger..pa ajd...i to je donekle istina...a bolje i to nego šlajfat ventile
Kak bi rekel gospon Hebrang ;¨ma ne lažem ja samo ponekad izbjegavam reči istinu.@vlč.puknuti nemoj nasijedati 🤣😈🤓 jer @lijeskakc ovaj put laže da nikaj ne dela. Pa moral je podrum za koji se fali da sako malo posjeti i prvo z pijačom napuniti. A to je posel. Znači da farba forumu da nikaj ne dela dok se nahrani 😈🤓😅🥂🍷
Sad bude plotunom pali 😂🤣😅
A de je airbox? Il bar najlonka na fergazeru? 🤭