Ova je fi 180, malo preko koliko ju je neko nekad obrađival.Moja obrađena,obrađeni i napresani cilindri od iveco kamionskog motora.
Ova je fi 180, malo preko koliko ju je neko nekad obrađival.Moja obrađena,obrađeni i napresani cilindri od iveco kamionskog motora.
to nije klip , to je tabure .
To je bil prvotni plan kad se je izuzimal, ali koljena ne dozvoljavaju tak nisko sjedište.to nije klip , to je tabure .
Kod mene se je isto tako dogodilo, jedna je peraja otišla u afn ,čak je i na jednom mjestu kućište ciknulo pa smo povarili taj dio.Samo je slomilo jednu peraju i treba ležajeve mjenjati sve.
Ako si dobar kao što ti nadimak kaže, tićeš, ako nije, neću ni ja.onda , hoću ti ili ja ?
Lako je kad znamo.Ako si dobar kao što ti nadimak kaže, tićeš, ako nije, neću ni ja.
Zapravo koliko mrzim to g...o moram priznati da ima dosta kvalitetan cilindar a i razvodnik..PPT je bila kvalitetna konkurencija.Danas...ono..popravljam..kaj najviše... ...mrzim...poravljati...TOMO VINKOVIĆ (crveni).
Znam da ima pocinčanu cisternu, a ne znam kakve je boje pumpaNije, znaš da on ima crvenu.