• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,905
Ja im kukuruz i ječam doslovno bacim fanglom na zemlju, i onda one i vrapci kljucaju cijeli dan.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Jbt danas pravim neku ogradu prema komši i sad dođe vrijeme ukapanja stupaca, i tako nosim ja stupce i stoji budak na zemlji, kao u crtanom filmu, stanem na budak i držalica me odvali preko butine, puklo je kao da mi je netko odvalio pošten šamar - kad su svi pogledali u mene. 😂

Bez obzira na podgaće i radne hlače, ostade crven otisak i bome boli, još me jedan kraj ošlajpičio preko koljena pa sad i to boli.

Sad me baš uhvatilo razmišljanje.

Da je bila lopata, zakovao bih se preko face samo tako... Ne znam samo kako bi sutra ujutro na photoshoot s uređenim nosom, ovako samo stavim rekvizit preko butine kad zaplavi i to se nebu ni vidlo🤣🤣🤣

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
To ti je ovo:
budak-12-1-scaled.jpg

P.S. Nije dovoljno dugačko da bi objavilo kastraciju, ali moje lice je dovoljna zaštita od sexa tako da je svakako svejedno imao ili nemao zvončiće. 😂😂

Evo u 45 min potrpao i nabio stupce, pošarafio žicu i sad kreće igra čekanja...

IMG_20231221_081607.jpg

Posljednje uređivanje:

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,912
To je budak, a kopača je ona kockasta motika. U biti slično izgledaju samo što je kopača malo šira i lakša?

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,912
S budakom kopas rovove, s kopacom okopavas voćke kad je tvrdo. Ali onda popizdis i uzmeš budak.

@vlč.puknuti onda uzmi mini mini bager. Panex prodaje jedan zanimljiv. Da imam para kupio bi ga. I da znam da će trajati duže od alata iz lidla.

Najnoviji postovi

Na vrh