🤣🤣🤣Imaš sliku koju svoga?
to je recept moje majke u nedostatku pšenice koju smo jednostavno prestali sijati prije više 25 god.Vidiš mogao bi nagodinu za probu i ječam posijati... Dobro si se sjetio...
Imaš sliku koju svoga?
Ja isto bacam kokicama kukuruz, ali u klipu...Tako da imaju što raditi i uz to ojačaju kljun.Stvarno opake 😅
Ja sam između ostalog napravio hranilicu neku što sam vidio na netu... View attachment 68047 View attachment 68048
A ti dok imaš križne pute mogel si stati negdje uz polje ječma i među prstima ovršiti par lati pa pospremiti do sad i iznenaditi ih obje.Evo viče žena da si je kupila posijanu pšenicu u šparu , nisam siguran da li je bolje da je kupila u šparu ili da je nema .
Iskreno nisam je vidio ni kod majke , možda je i ona kupi jer ni ječam se ne sije već 5-6,7 godina tako da moguće da više nema ni to malo ječma za sjeme .
Je zato te kolega pital jel se Splati te pokupiti ili da te ostavi da prenočiš i drugi dan pokupiJečam ima širi list i svijetliju boju dok je tak mali, zato izgleda ljepše. Meni osobno je isto ljepši
Ja sam ovu kupio i prezadovoljan sam, malo mogu rasipati jer ima uske pregradeStvarno opake 😅
Ja sam između ostalog napravio hranilicu neku što sam vidio na netu... View attachment 68047 View attachment 68048