Nije ništa strašno, upit za sina je bio otprije, jer smo oboje u isto vrijeme slomili ruku i nema veze sa ovim, a ja morao na operaciju kile, pa eto da prenoćim par noći u OgulinuIli sam ja sta propustio , nevidim nigdje,,,sta je u pitanju,,, daj molim vas pojasnite,, kolegi želim sve najbolje,,, ali ljudi tamo se pominje i njegov sin,, qma ljudi,, daj neko otvoreno kaže
Ja sam prvi puta ujutro u 7 bio u bolnici, a navečer u 8 bio domaMeni tast bio na operaciji kile pred 2 tjedna..u cet u jutro u pol 7 se morao javiti u petak u 10 je bio doma...
Meni je strašno kad se porezem prilikom brijanja,, a kamoli da me rezu skalperom,,Nije ništa strašno, upit za sina je bio otprije, jer smo oboje u isto vrijeme slomili ruku i nema veze sa ovim, a ja morao na operaciju kile, pa eto da prenoćim par noći u Ogulinu
Znam i zašto 🤭Zet mi je nedavno isto operiso kilu ... mada mu ja nedam da punu gajbu piva nosi ... tu sam ja
Praznu do dučana može, zajebani si ti igračmada mu ja nedam da punu gajbu piva nosi,,,
Nemora ni praznu,,,i to ću ja,Praznu do dučana može, zajebani si ti igrač
Štog sve ima na Viroexpo, da poslikaš ...Evo kuham juhu i čuvam djecu. Žena i djeca bolesni.
Ja se nadam ostati zdrav da mogu za vikend na Viroexpo...