Moja je malo masivnija,,, meni služi da kačimo balirku za nju, a i prikolicu podignem da je zakacim,,Pojma neman. Čekam da mi netko objasni za šta se to koristi 🤣
Kad se vozam traktorom za bezveze da stoji iza?
Kad i ako nekog usrečiš sa onim Francuzom..... i ako onaj sa 224 nm nebu mogel vleči tonu plus prikolica onda buš na tu polugu zašarafil kuku i malo ju predelal
I bude, ali ti buš najsretnijiFrancuz ima stvarnih 151 000 km, set zimskih na felgama i set ljetnih na felgama. I full je ispravan. Tako da će se netko usrećiti
Upravo to. Ta poluga ima stotinu praktičnih namjena, nije baš a kaj buš s timMožeš nešto i povuć,iščupati.ali onda veži bliže poteznii,ne na sredinu
Jako dobro koristi za podignuti jednoosovinku da bi je lakše zakopčao
možeš podigniti manji trupac za povlačenje
Napraviš si mini sanduk na tome za sitnice prevest
Možeš iščupati stupove u vinogradu,stupove od ograde...
Bio u traktor centru i kuka na šaraf mi je preširoka 😅. Moram naći neku 19/20 mm da ju mogu ušarafiti.Kad i ako nekog usrečiš sa onim Francuzom..... i ako onaj sa 224 nm nebu mogel vleči tonu plus prikolica onda buš na tu polugu zašarafil kuku i malo ju predelal
Jel golf 66kw? Ajd stavi slike kad ga uzmeš?Francuz ima stvarnih 151 000 km, set zimskih na felgama i set ljetnih na felgama. I full je ispravan. Tako da će se netko usrećiti 😁
A novi golf što stiže je malo mlađi, 131 000 stvarnih km i 1.9 tdi. Od kuma sam ga uzeo. Bilo mi žao da ga netko drugi uzme. Golf 5 plus...
Pokidat ju nećeš sigurno,a kad je saviješ,drugi put ju kontra okreneš pa se sama ravnaA ništa. Bit ćete obaviješteni kad ju savijem i pokidam 🤣
Zavojnica volana ti je oko 100 eur,a zamjena "neba" 200 eur u Zg,a 340eur u RIJedina mana je što svijetli lampica od air baga. Ili je kontakt ispod sjedala ili spirala. I što se nebo na jednom dijelu malo objesilo...
Podizanje jednoosovinke, kopčanje balirke, u šumi dušu da (sajla na donju kuku i sa tom štangom podižeš sajlu, za šlajsanje trupca npr., trupac od 3 kubika fergo vuče na tu foru samo tak)Ne vidim onda svrhu toga ako ne mogu stare šljive čupati 🤣. A dobro. Ni prvih ni zadnjih 25e za bezveze.
Na prikolici 3 kubika idu.Podizanje jednoosovinke, kopčanje balirke, u šumi dušu da (sajla na donju kuku i sa tom štangom podižeš sajlu, za šlajsanje trupca npr., trupac od 3 kubika fergo vuče na tu foru samo tak)