Okreni motor ili bar postavi anlaser s druge strane 🤭Hmm, ***** li ga, onda moram tražiti kontra ventilator...
Okreni motor ili bar postavi anlaser s druge strane 🤭Hmm, ***** li ga, onda moram tražiti kontra ventilator...
Na našim Caterpillarima na poslu,svima puše topao zrak van kod utegaSi siguran da treba puhati van, a ne usisavati unutra?
Siše 😮 jos je bio neki limeni 4 kraka pa sam stavio onaj plasticni žuti. Drzi se na 50-60 stupnjeva, jedino ljeti uzbrdo digne preko 80 al to je na par minuta.@NEWHOLLAND
Jel ga tvoj siše, il ga puše? 👀 Da znam doći ili ukrast ili samo vidjeti ako ima kamtaloški ili šta god 🤷🏻♂️😂
Motori koji su oklopljeni nemaju kam ispuhavati zrak ako pusu prema motoru.Siše 😮 jos je bio neki limeni 4 kraka pa sam stavio onaj plasticni žuti. Drzi se na 50-60 stupnjeva, jedino ljeti uzbrdo digne preko 80 al to je na par minuta.
Ljetos sam servisirao dajca na kombajnu za grozđe pa mi nije bilo jasno zašto vuče vruć zrak s motora kroz hladnjak. Valjda zbog lišća i sokova 🤔
Muha je u pravu100 posto.
Nema dugo sam generalku radil na Jungheinrichu (Perkins motor) radil zbog toga kaj su majstori prije mene od Ferca ventilator stavili.
Probaj negde kad se susretneš s viličarom ruke iza utega ugrijati. Ja sam se tih krampov našarafil po zimi i uvijek smo se iza utega grijali.
Ima, ove što su napali međudaske sam grijao nekad plinskom lemilicom, nekad Parkside spaljivačem korova i nakon toga ih više ne čujem. Nema paljevine jer duže vrijeme vrtim u krug.Prema mojim iskustvima ako je crv vec u drvetu, nema nacina da ga ubijes osim da zapalis kroviste.
Drvocid je prevencija od ulaska novih crva
Koliko je to gusto? Može li u Parkside prskalicu? Čini mi se kao bolja opcija od Drvocida, pogotovo što je dostupno u lokalne dvije trgovine, a za Drvocid moram u Osijek jer ne šalju poštom.Ima. Ima jedno sredstvo koje djeluje kad je crv već unutra. Na principu isparavanja.
Ja sam s malim borerom ubusio par rupa pod 45° I unutra to sredstvo. Nakon toga omotao gredu folijom..
I riješio problem...
Belocid Plus - Belinka
Belocid Plus bezbojno je tekuće sredstvo, izrađeno na osnovi vode i najsuvremenijih biocida koje učinkovito odstranjuje štetočine.www.belinka.com
Evo. S ovim sam radio