Nemam (mislim imam) pametan komentarMa pusti,nemoj,odmori se malo.Uzmi radije radnika,ne možeš sve sam u svojim godinama.giggle):giggle):giggle):
Ali neki drugi put hi):hi):hi):
Nemam (mislim imam) pametan komentarMa pusti,nemoj,odmori se malo.Uzmi radije radnika,ne možeš sve sam u svojim godinama.giggle):giggle):giggle):
Danas se sijao kukuruz dalje... ali naravno mora se pokvariti nešto, prvo mi na Zetoru odšarafi se šaraf što drži španer, ajd nekako potanjuram dokraja, nije problem tanjurati nego okretati jer leti poluga u točak, ajd potanjurao, došao kući odkvačio tanjurače idem kvačiti sjetvospremač ne rade kočnice, pogledam ulje, nema, (znalo se to već desiti raspe mi se na čep u posudici gdje je ulje jer ne zatvara dobro) odem kupiti, krenem točiti ono curi crijevo, promjenim crijevo i nikako ih odzračiti, ostavio ih da ne rade, reko bitno da kvačilo imam(ulje je za kočnice i kvačilo u jednom) Odem na njivu i radim radim i ostalo mi malo manje od jednog jutra i odpadne mi valjak na sjetvospremaču i sad ujutro prvo popravljanje pa završiti to, a trebao danas biti gotov..!! Valjda mi se više ništa nije pokvarilo danas, al kad ga krene onda ga krene i bome ide Zetor bez kočnica, ne staje.. rofl):