Bučo
Aktivni član
- Tu od
- 9 Ruj 2012
- Poruka
- 2,999
Ako ti treba koja slika prednjeg nosača za uteg samo reci ja sam dela 2 komadahappy):
Hvala kolega kod mene bas moram na mijeru radi utega da mi odgovaraju na nosac!!
Ako ti treba koja slika prednjeg nosača za uteg samo reci ja sam dela 2 komadahappy):
Nabrano šesto kila paprike,složeno šesto kila paprike,malo se krepalo pa se sada odmara,a onda na red dolaze krastavci.Isto tako nekako.Bljak.:icon_hang::icon_hang::icon_hang::icon_razz:
Brala si papriku slagala papriku a kad ju misliš prodati koja lokacija koje mjesto kad je isplata može detaljnije objašnjenje:icon_lol:
Evo @farmervg,prodano jutros,zg,veletržnica,isplata odmah,potrošeno skoro pa odmah-ak me misliš sačekati iza ugla pa klepnuti,ništ od toga,ja bum samo čvrgu zaradila,a tebe bu boljela ruka,jer ako me nije mogao dokrajčiti jedan šleper,jedno prevrtanje kamionom,jedan pad tački na nogu i jedna dijagnoza EU (nije europska unija :icon_roflsa rupturom,onda niti jedna toljaga neće napraviti ništ. giggle):giggle):giggle):
Danas se vozio jedan mačić stričeku doktoru.Sada ga liječim,a onda ga opet nitko neće uzeti besplatno.Ajd se javite tko hoće na poklon dva razigrana mačeta.Tri imaju već osiguran dom,ako ne iskrsne nešto nepredviđeno.
danas se svašta uspjelo raditi i kad bi čovjek već pomislio da sve bude dobro,jedna guma na traktoru mi sj...la koncepcijum,em je vrisnula u polju,em je praznik pa ne rade vulkanizeri,ne smiješ ostaviti traktor kod šume da mu ne nestanu vitalni dijelovi,uglavnom čopila me popodne teška fljaka,sad su lagano živci počeli sinhronizirano raditi:icon_hang::icon_hang: