Eeeeee,danas se spavalo do osam.Prvi puta ove sezone.Pa se srknulo nešto,pa se ošlo u Sloveniju,potrošilo euriča poprilično-Ajkulaaaaaa,Balice su u blagavaoni na stolu,budeš opet gricnuo najbolju čokoladu na svijetu-nećeš vjerovati-bile su na akciji,ja ti opet uzela pet,i svih pet bude tvoje,jedino ak koju ne skratim za glavu do nedjelje.
giggle):
giggle):
giggle):
O,Gospode Bože,skoro sam zaboravila reći-danas sam opljačkala deželu.Vozili se mi uz šumu u Sloveniji,i ja u prolazu spazila neke gljive.Vičem ja mužu-stani!!!!Stao on na nekakvom puteljku,ošla u šumu i nabrala gljiva za pet kila.Sada je samo problem što ne znam kakve su.Klobuk ko tanjut ravan,gore smđe,a ispod prekrasna zelena boja,i spužvasto.Kada ju prelomiš,nakon nekog vremena poplavi,.
Onda sam kupila teleće odreske i salatu,došli mi doma i ja napravila gljive i teletinu-teletinu za slučaj ako su otrovne pa krepamo da bar umremo uz ukusni posljednji obrok.Evo,ima već dva sata-ne-tri, kako smo pojeli,još nam nije ništa.A možda ne bi bilo loše otići i sparkirati se ispred hitne.
A sada idem ostale spremiti za kasnije,samo ne znam kako.Bude mi valjda nekaj palo na pamet.