Spavalo.Pa se skuhalo zna se šta,pa se vratilo u krevet,pa se ustalo,pa po kompu lupalo do pol jedanaest ili tako nekako.Kupanje do pol dvanaest.U kadi u koju ne možeš pustiti vodu hladniju od 42.Pa se kuhalo u njoj dok se voda nije rashladila,bem ti takvog regulatora.Pa se do jedan opet nije radilo ništa pametnoga,a u pol dva se sjedilo na zubarskoj stolici.Nije boljelo.Dobar doktor,nježna bušilica,nježnija ruka.Pa se otišlo u grad-jedna haljina,jedne hlače-osamnaest presvlačenja.Nabralo paprike,muž prije paradajze,došli kupci,uzeli robu,mi uzeli ono drugo,muž tenis,ja se dosađujem,upravo sam tražila sakrite čokolade,sve prekopala,ormare u tri sobe-nema,kupaonske-nema,kuhinjske sve-nama,u hodniku-nema.Baš sam slatka ovisnica.Ne-ovisnica o slatkom.Ne ja slatka-- slatki narkoman.Ak se do sada nije shvatilo šta oću reći-više se niti neće.
Nisam ništ našla.Našla sam unukine jakne i majce koje je prerasla.Nemam ih kome dati.A lijepe,šteta baciti.Kada očeš nekome nešto takvoga pokloniti gledaju te ko da si se s mozgom razišao.Uvrijede se čak.Oni mogu svojoj djeci kupiti šta im treba.Bljak.