Samo me zezaj - budeš se ti sa nostalgijom sjećao mene ako me krokodili pojedu, ili me slonovi zgaze.
A tooooo,,, nemoguća misija,, whew):
Jedino ako koji domorodac te odvede u svoj wigvam:icon_hang:
Ja danas bio na terapijama,,,
kraj smaragdno zelene rijeke,,, i prečistim planinskim zrakom :drink:
.
Ručak je bio u Nedelišću kod semafora, moj međimurci znaju o kome se radi - fenomenalno! Taj restoran još nijednom nije omanuo.
Vidiš teta Jo, restoran uvijek na vrhuncu i dupkom pun, ali niti jedan gazda se nije sa njim osrećil, a bogme niti moj tata, lepo ga je naš prvi sused oženil za farbanje i pare dok su slagali tog restorana.
Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk
I, jel proletio ili je prinudno sletio?Hej, taj koridor, Zagreb-Istambul,, je tačno iznad mog mjesta,, eh tad budem gledo i ima da znam u kojem je avionu teta Johabica,, on bude nagnut na jednu stranu,,(zavisi na kojoj strani bude teta sjedila:icon_lol:
Kaj bu tek kad se bu vračal, tam se garant fink papa.Preletio, preletio, al bio naget u jednu stranu:icon_razz:
Samo da krokodili ostanu gladni:icon_weed:
Misliš da nebu na nas ni pomislila? Ne vjerujem, Nina bu joj u mislima stalno, a u pauzama možda i koji od nas s ovog foruma proleti kroz maglu.Ne budete dobili nikakvog poklona od tete Jo,možda vam Johabica donese onaj mali ritualni totem,pa kada nešto loše napišete ona ga bocne sa iglom.Johabice sretno putovanje i povratak v Belicu:icon_thumright::icon_thumright: