• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa zanima me to na koji način bazen pomaže al očito pomaže i to jako puno, i sad nakon 10 dana još mi doktor dal 10 dana jer mi pomaže, veli mi da mi nije pomoglo onda prestaje terapija. Al stvarno topice su čudo.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Al da neko dobi 35 tjedni topica baš mi nekak puno djeluje.
Pa to ti je super, lijek za dušu i tijelo, voda čini čuda, uz to još je i vesela ekipa sa tobom kak si i sam reko, pjesma, radost i veselje. Što više vremena provedeš u toplicama, to ćeš se osjećati življe i zdravije.
"Nemoj biti zadovoljan samo minimumom, uvijek se može više i bolje."

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Ja sam 2014 na jedvite jade dobil 3tjedna toplica,a bil sam sav zleman i nisu mi htjeli produžiti. Vjerojatno sam trebao isto piceke nositi ili odojke.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Za rubriku za plakati, nakon 37 godina se bu ugasil radio 101.Nemreš vjerovati, sigurno budu uzeli još jednu frkvenciju za onaj luđački FM Radio.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Za rubriku, vjerovali ili ne! Večeras mi se pružila prilika da vidim i fotkam lane iz neposredne bilizine. Ono ništa ne trza, miruje i pozira.
Predvečer sam čuo ciktanje, i na prvu sam pomislio (da je neka ptica), ali nikad do večeras nisam čuo da se neka ptica tako glasa. Ciktanje je bilo neobično, i idem malo pogledati u pravcu ciktanja, kad sam se približio na nekih dvadesetak metara, pobijegao je srnjak s svojim specifičnim glasanjem ( u ovom godišnjem) dobu. Pobijegao je , ali se u kratko opet vratio prema meni. Što je neubičajeno, obično zbriše i ne vraća se . I tako se u više navrata vraćao prema meni (uz konstantno) glasanje, pretrčavajući kod mjesta (gdje) sam ga zatekao prvi puta. Idem malo bliže tom mjestu i vidio da je trava polegnuta. I gle iznenađenja na desetak metara od mene pronašao sam mlado lane.
IMG_20210525_204149[1].jpg IMG_20210525_204157[1].jpg

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Mislio sam ga primiti u ruke (ali nisam htio) da ga ne kontaminiran. Ovako po mojoj procijeni moglo bi imati cca desetak dana. Srna ga namjerno ostavi podalje od sebe, da ga zaštiti od predatora. Lane dok je malo (kao ) ovo sad nema mirisa (da ga) predatori mogu namirisati i popapati. Srna bude na određenoj udaljenosti, i ako se pojavi (eventualni ) predator, ona onda počne bježati u suprotnom smjeru od laneta, i na taj način odvuče predatora od laneta.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Mislio sam ga primiti u ruke (ali nisam htio) da ga ne kontaminiran. Ovako po mojoj procijeni moglo bi imati cca desetak dana. Srna ga namjerno ostavi podalje od sebe, da ga zaštiti od predatora. Lane dok je malo (kao ) ovo sad nema mirisa (da ga) predatori mogu namirisati i popapati. Srna bude na određenoj udaljenosti, i ako se pojavi (eventualni ) predator, ona onda počne bježati u suprotnom smjeru od laneta, i na taj način odvuče predatora od laneta.
Bravo svaka čast, samo ih se ne smije dirati. Ljudi ih uvijek uzimaju ili diraju, kao budu se brinuli o njima. To kaj ga je mama ostavila ne znači da ne brine o njemu, baš suprotno

Za rubriku za plakati, nakon 37 godina se bu ugasil radio 101.Nemreš vjerovati, sigurno budu uzeli još jednu frkvenciju za onaj luđački FM Radio.
Slušam ih na poslu, baš katastrofa....

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Bar nek onda jednu frekvenciju tu u Podravini zauzme ExtraFM da imam kaj slušat v traktoru, dopi***** su mi svi ovi koje morem lovit, puste dvije pjesme i onda 2h melju o politiki, virusu i ostalim glupostima.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh