- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,543
Pa zanima me to na koji način bazen pomaže al očito pomaže i to jako puno, i sad nakon 10 dana još mi doktor dal 10 dana jer mi pomaže, veli mi da mi nije pomoglo onda prestaje terapija. Al stvarno topice su čudo.
Pa to ti je super, lijek za dušu i tijelo, voda čini čuda, uz to još je i vesela ekipa sa tobom kak si i sam reko, pjesma, radost i veselje. Što više vremena provedeš u toplicama, to ćeš se osjećati življe i zdravije.Al da neko dobi 35 tjedni topica baš mi nekak puno djeluje.
Taj nigdar ne ozdravil!Najjače kaj sam videl jučer jen gospon donesel čučeka doktoru🤭piceka domaćega i rakiju😉
Baš je onak lepo bilo za videt, onak u košari. Baš kak je nekad se tak nosilo.

radio101.hr
![IMG_20210525_204157[1].jpg IMG_20210525_204157[1].jpg](https://poljoprivredni-forum.com/data/attachments/33/33207-9fdc6382f30385a74847d87ddba6c735.jpg)
Bravo svaka čast, samo ih se ne smije dirati. Ljudi ih uvijek uzimaju ili diraju, kao budu se brinuli o njima. To kaj ga je mama ostavila ne znači da ne brine o njemu, baš suprotnoMislio sam ga primiti u ruke (ali nisam htio) da ga ne kontaminiran. Ovako po mojoj procijeni moglo bi imati cca desetak dana. Srna ga namjerno ostavi podalje od sebe, da ga zaštiti od predatora. Lane dok je malo (kao ) ovo sad nema mirisa (da ga) predatori mogu namirisati i popapati. Srna bude na određenoj udaljenosti, i ako se pojavi (eventualni ) predator, ona onda počne bježati u suprotnom smjeru od laneta, i na taj način odvuče predatora od laneta.
Slušam ih na poslu, baš katastrofa....Za rubriku za plakati, nakon 37 godina se bu ugasil radio 101.Nemreš vjerovati, sigurno budu uzeli još jednu frkvenciju za onaj luđački FM Radio.
![]()
GASI LI NAM SE 'RODNA GRUDA SVIH VALOVA'? - Radio 101
Tko zna, možda se družimo još vrlo kratko. Kako cijelo vrijeme govorimo da bez vas ne bi bilo ni nas, te kako ste VI naš ’12. igrač’, bilo bi fer da i taj igrač zna o čemu se radi.Možda ste već negdje u medijima pročitali, a dobili smo i upite od nekoliko vas ‘jel’ to …radio101.hr
Kaj katastrofa?Slušam ih na poslu, baš katastrofa....