• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Slobodno vi dojdete al raketa i kola ideju pod ključ, nebude niš kopirali🤭
Ovo sad nema smisla više, niko nema kola i najemnput se svi počeli zanimati 😇🍻🍺

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Jos nesto. Kupljenec je palio svoju raketu i kaze kako dobro pali i da je sve ok sa njom. I stvarno ljepo pali, cuo sam. A onda izvlacim sipku za kontrolu olja i baca olje van na sve strane kroz tisto malu rupu. Cak imam i majicu unisteno. Sve me pokapalo po majici, i ja imao novu samo za kolega kupljenca. 🙈
Raketa je ko struja, imenica ženskog roda koja se neda dirati.... osjetil si i na vlastitoj koži 🤭

Ja kad prilazim raketama imam svoju taktiku.
Prvo se primim za volan..... mjerač ulja i ključ za paljenje dolaze zadnji na red

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Bez brige, ne zanimaju me kola. Bum ti došel pokazati kak prikolica mora zgledati ;) :ROFLMAO:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Slobodno vi dojdete al raketa i kola ideju pod ključ, nebude niš kopirali🤭
Ovo sad nema smisla više, niko nema kola i najemnput se svi počeli zanimati 😇🍻🍺
Ja nebum garant gledal ni kola a boga mi ni raketicu.
Ja dojdem kad bu punica pri hiži 🤭

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Bez brige, ne zanimaju me kola. Bum ti došel pokazati kak prikočica mora zgledati ;) :ROFLMAO:
Pa nemreš mene veslat, kužim ja da sve vas kola zanimaju jer ih više niko nema i sad je ovo prilika da nekaj snimite 🤭
Al nebu išlo ovaj put, kola su strogo čuvana i niko više nema pristup njima. 🤭
Ja nebum garant gledal ni kola a boga mi ni raketicu.
Ja dojdem kad bu punica pri hiži 🤭
Trebaš ju?

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Ček! Od kuda tu ulje? Otišao ležaj i semering?
Kad raskapaš, zamijeni svih 8.
Mislim si da je semering od vratila kardana... Hm a moze biti iod pogonskog jer kad bolje razmislim pod zadnje sam cuo neki cudni zvuk...

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo zivo moji forumasi,malo nesto nisam zdravo,jeebiga sam si kriv.Naime danas kod mene dernek(prostenje,kirvaj)malo se popilo i nesto dosla tema u vezi hrabrosti i junaka,pa da se dokazem skocio u onim natikacama(floperice,plasticne)sa garaze 2.1m visine na beton(tlakovci)malo si natuko pete,pa ih hladio u ladnoj vodi,nije strasno.🙈
A pred dva tjedna skako sa 2.5m na poslu na asvalt brez problema(na poslu)kolega kaze da nisam normalan i da vise ne skacem,jeebiga ni vremena nisu normalna za mene sa 58g. 🙃

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh