A onda bum i ja došel...naj se pojestiPa mogel bi i ja navrnuti u .........pondelek!
je l kaj ostalo?
A onda bum i ja došel...naj se pojestiPa mogel bi i ja navrnuti u .........pondelek!
je l kaj ostalo?
Raketa je ko struja, imenica ženskog roda koja se neda dirati.... osjetil si i na vlastitoj koži 🤭Jos nesto. Kupljenec je palio svoju raketu i kaze kako dobro pali i da je sve ok sa njom. I stvarno ljepo pali, cuo sam. A onda izvlacim sipku za kontrolu olja i baca olje van na sve strane kroz tisto malu rupu. Cak imam i majicu unisteno. Sve me pokapalo po majici, i ja imao novu samo za kolega kupljenca. 🙈
Ja nebum garant gledal ni kola a boga mi ni raketicu.Slobodno vi dojdete al raketa i kola ideju pod ključ, nebude niš kopirali🤭
Ovo sad nema smisla više, niko nema kola i najemnput se svi počeli zanimati 😇🍻🍺
Pa nemreš mene veslat, kužim ja da sve vas kola zanimaju jer ih više niko nema i sad je ovo prilika da nekaj snimite 🤭Bez brige, ne zanimaju me kola. Bum ti došel pokazati kak prikočica mora zgledati
Trebaš ju?Ja nebum garant gledal ni kola a boga mi ni raketicu.
Ja dojdem kad bu punica pri hiži 🤭
Bolje da se s tom ženom i tobom spominjam nego da železje ogledavam. Toga mi puna kapaTrebaš ju?
Mislim si da je semering od vratila kardana... Hm a moze biti iod pogonskog jer kad bolje razmislim pod zadnje sam cuo neki cudni zvuk...Ček! Od kuda tu ulje? Otišao ležaj i semering?
Kad raskapaš, zamijeni svih 8.
Ili bez nje na glavu skočiti pa se možda naravna to nutra kaj se zmučkalo...Trebal si probati s kacigom... 🤭
Ma dani piva su u zadnje vrijeme čisti promašaj😉Jel ide ko na dane piva u Karlovac?
Ma ne,cijene otišle u nebesa,izbor pjevača promašaj a sami ambijent ko da si na sajmuKaj zbog korone?