• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Eh danas isto moral raspakirat ratnu rezervu špeka i kobase opet, jer samo ko grom iz vedra neko zvoni na vrata, ja pogledam kad ono @ZJ i @Lee Champa 🤭
Hmm reko od kud vi, kao fol u prolazu, dobro da sam zaključal raketu i kola da ne vide.
Jer to njih ne zanima kao, a stim ciljem došli 🤭
Reko dečki samo imam jesti i piti🍺🍻🙂

I onda mi nude u zamjenu Samea i Prikolicu za raketu i kola, al ja nisam za nikakve zamjene. 🤭
Nemaju oni tih novci kaj raketa i kola valjaju.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
I onda mi nude u zamjenu Samea i Prikolicu za raketu i kola, al ja nisam za nikakve zamjene. 🤭
Mogel si mjenjati mirne duše. Ta tehnostrojka je ko tvoja kola, što si vozila vozila si za neko vrijeme 🤭

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kolko put je meni žena znala gunđat, dok smo još bili dečko i cura, joj ti si staromodan, pa kaj nebi ko normalni ljudi išli nekam jest, reko ne. Nije da nemremo, moremo svaki dan, al to nije nikakva čar, idemo kak se nekad išlo, zdoma sve nosim, i idem sve starim cestama, mada imam enc za sve autceste, al idem starim cestama, stanem uz koju got šumu, grabu, bilo de i uživam, nikam nam se ne žuri. 🍻🍺

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
pa ja po restoraima jedem samo na svadbama,krstitakma i tak. nikada nigde niš ne valja. juha retka.onda ono pohano pljeskavice. iz avinona se vidi da mikrovalna radi najviše. niš ni začinjeno. valjda vegeta i biber su tolko skupi. onda neki gulaš ujutro. odojak i janjetina su isto loše. najbolj hrana bude čak i u studenskim menzama. valjda zbog puno ljudi dosta kuhaju. u klc u domu HV je menza i daju dosta velike porcije i dobro začine sve . juhu meso. na stolu uvek biber sol ulje ocat. nisam puno išo jer je počela korona(bil sam možda 7-8 puta) kada su prebacili menzu iz tempo (drugi restoran gdje je prije bila menza, navodno neki politički razlogi) ali kažu drugi ljudi da im se više sviđa menza u domu HV. i da u domu HV ima mjesta puno. valjda stane 200+ ljudi. bil sam zadnji put sa prošle godine sa kolegom iz zagorja baš na prvi dan lockdovna. dojdemo tam i veli konobarica da je menza zatvorena radi korone ali nam se smilovala pa je ipak iz kuhinje donesla jedan ručak za nas. i tako mi jedemo (bio je neki svinjski odrezak od vrata u bijelom saftu sa pire krumpirima i salata(uvijek ima izbor više salata i salate su velike)) i veli zagorac kako je hrana kod njega u kuči bolja kada njegova majka kuha. ja velim da kod mene doma niko nezna niš kuhati osim mene i on se počne smijati sa strahom u očima . veli zagorac kaka bi on to rekal doma da bi njegovi ubili. ja se počel smijati sa žalosču u očima.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
A gle, sad kad pofarbam kola onda to nebu imalo cijenu, možda ali možda da mi ko nudi neku novu tehnostroj prikolicu bi mjenjal, ali možda 🤭
Slikaj tehnostrojku kad bu puna, nije ona na put išla bez veze :unsure:
A u logožaru bi alat mogel biti, ručke su fest napete

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh