• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Slikaj tehnostrojku kad bu puna, nije ona na put išla bez veze :unsure:
A u logožaru bi alat mogel biti, ručke su fest napete
Ma došli iz zajebancije da mi pokaže da i same more na dalji put🤭pa da nejde prazni zakopčil prikolicu 🤭

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ma došli iz zajebancije da mi pokaže da i same more na dalji put🤭pa da nejde prazni zakopčil prikolicu 🤭
Jasno ti je da ti ne verujem, nisi ni ti iz zajebancije s raketicom po pilu išel i za sobom gumenjak vlekel da se gume ne zalegnu 🤭

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Super, želim mu sretan put do doma s teretom. Sad znam kam pem dok bum ideje imal kojekakve.
Baš sam danas jedva uhvatil jednog tokara da mi nekaj napravi. Nije još, ali je obečal da bu napravil a to je več plus.
Kod nas je strojeva kolko hočeš ali tokara koji imaju vremena nema.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Kolko poznam ZJ-a i njegovu pedantnost stvarno bude za najzahtjevnije radove. Još nek je stroj točan..... i ako bu imal vremena ja se prvi bilježim za radove kod njega.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Daj naj…sad moram još nekaj novo (na)učiti…
AK Bog da zdravlja, pomalo budem riješil radionu, pa onda smjestil stroj i glodalicu, pa da mirno morem čekati penziju :)
@MUHA , znaš da si uvek dobrodošel, pa ak bumo mogli kaj riješiti, rado bum pomogel.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pitanje je samo kak bu gužva kod njega, kak se bu dugo čekalo na red sa se dojde.
Jer sad kad se čuje da je stroj u selu ljudi buju u redu stajali. Ali samo strpljenja i sve se bu složilo.

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
@ZJ, jos od mene cestitke, sad budes jos veci majstor. 👍 Ak bus sta trebal pa reci, cu ti pomoci. 😉

• Like
Reactions: ZJ

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Eto, poslije dugih godina, ostvarila mi se i ta želja.

@Kupljenec, nikaj ne brini. Imaju ovi v selu svoje majstore…
Ja sam ovo kupil radi sebe, a ne radi njih.

Uvijek sam za pomoći, ali neću biti bedak. Dost je bilo…
TNP Prvomajska ,odlična masina radio sam na ovakvoj u firmi ... sa srećom i da vrijedno radi , ako sta bude trebalo mozda mogu pomoci :) :)

• Like
Reactions: ZJ

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
@MUHA , znaš da si uvek dobrodošel, pa ak bumo mogli kaj riješiti, rado bum pomogel

Ja sam ovo kupil radi sebe, a ne radi njih.

Uvijek sam za pomoći, ali neću biti bedak. Dost je bilo…
Nekak se meni vidi da bum ja moral ostati pri starom tokaru :unsure:

Sad bu mene zval svaki dan kak se koji navoj dela, ja sam stručna osoba da mu objasnim🤭
Ti da si imal vremena bi tokaril na njemu a nebi dopustil da ima po sebi hrđave suze....

Nego, ko ono upravlja Sametom, ni vrag da je nekom krug dal?

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh