- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 12,312
Je! Antifon da ZJ ne čuje kad ga žena zove jer veli da taj traktor tak brenči da ni normalno. A pogotovo kad pređe 200tinjak km! A Kupljenec bu dokazali zakej!Mene zanima kaj je v ovom rogožaru🤭, sigurno nekakvo mito
Je! Antifon da ZJ ne čuje kad ga žena zove jer veli da taj traktor tak brenči da ni normalno. A pogotovo kad pređe 200tinjak km! A Kupljenec bu dokazali zakej!Mene zanima kaj je v ovom rogožaru🤭, sigurno nekakvo mito
tko išće taj i najde. Sve se sazna kad-tadGde me nađe![]()

Nadam se da se tvoja potraga isplatila na obostrano zadovoljstvotko išće taj i najde.
Pa kolko onda raketa more u danu kilometri napravit? 🙂🤭Je! Antifon da ZJ ne čuje kad ga žena zove jer veli da taj traktor tak brenči da ni normalno. A pogotovo kad pređe 200tinjak km! A Kupljenec bu dokazali zakej!![]()
Ma došli iz zajebancije da mi pokaže da i same more na dalji put🤭pa da nejde prazni zakopčil prikolicu 🤭Slikaj tehnostrojku kad bu puna, nije ona na put išla bez veze
A u logožaru bi alat mogel biti, ručke su fest napete
Jasno ti je da ti ne verujem, nisi ni ti iz zajebancije s raketicom po pilu išel i za sobom gumenjak vlekel da se gume ne zalegnu 🤭Ma došli iz zajebancije da mi pokaže da i same more na dalji put🤭pa da nejde prazni zakopčil prikolicu 🤭
i više od togaNadam se da se tvoja potraga isplatila na obostrano zadovoljstvo![]()
TNP Prvomajska ,odlična masina radio sam na ovakvoj u firmi ... sa srećom i da vrijedno radi , ako sta bude trebalo mozda mogu pomociEto, poslije dugih godina, ostvarila mi se i ta želja.
@Kupljenec, nikaj ne brini. Imaju ovi v selu svoje majstore…
Ja sam ovo kupil radi sebe, a ne radi njih.
Uvijek sam za pomoći, ali neću biti bedak. Dost je bilo…
@MUHA , znaš da si uvek dobrodošel, pa ak bumo mogli kaj riješiti, rado bum pomogel
Nekak se meni vidi da bum ja moral ostati pri starom tokaruJa sam ovo kupil radi sebe, a ne radi njih.
Uvijek sam za pomoći, ali neću biti bedak. Dost je bilo…
Ti da si imal vremena bi tokaril na njemu a nebi dopustil da ima po sebi hrđave suze....Sad bu mene zval svaki dan kak se koji navoj dela, ja sam stručna osoba da mu objasnim🤭
Si ponorel? Taj SAME mu je......ma prije bi dal ženu!Nego, ko ono upravlja Sametom, ni vrag da je nekom krug dal?