Da krenemo redom,danas se radilo u plasteniku ujutro,do devet-hranilo se komarce-popili su mi barem pola litre krvi,pa se išlo u Mađarsku,pa se odmaralo,pa su se opet hranili komarci do devet navečer.Mislim da bi mi dobrodošla jednapoštena infuzija.
Što se tiče crvenog smajliča,čisto mi je žao što su nam otkrili da nije ono što smo mislili da je,baš ima lijepi zubati osmjeh.Vidi,:finga:,zar nije krasan?
E,moja maca nije perzijska,to je ljiepa domaća maca,vrlo umiljata za u kući i vani,jako se voli maziti,a miševe lovi tako dobro da ukoliko želiš imati miša u dvorištu,morati ćeš ga kupiti od trećeg susjeda.:lol:Otac mačića je razbojnik,susjedov perzijanac,(širi svoje gene po cijelom susjedstvu).Prošlo leglo je bilo pola kratkodlakih,a pola dugodlakih.Jednoga je uzeo sin,i zaista je prekrasno mače,u tri boje, krasne okrugle glavice,duge bujne dlake,uvijek spreman za igru sa ukućanima,baš kao njegova mama.Takvo je i ovo leglo,tri će biti dugodldki,jedak kratkodlaki,a jedan će biti ista mama,malo duža dlaka,gusta,crno-sivo-bijeli.
Kod veterinara smo nakon pregleda dobili antibiotsku mast-Tobrex,eto,već je sve u redu,hvala na savjetu.Inače u uputstvu piše da je to mast za ljude.
Eto,mala stvorenja donose radost u kuću,samo ih nažalost nemožemo zadržati,jar naša Cica(tako se zove naša maca) već opet zagledava dečke,pa bi se moglo dogoditi da kroz tri mjeseca bobijemo nove prinove.Ali nema veze,sve dok ih budemo mogli udomiti,maca na sterilizaciju neće ići.:lol::lol::lol: