Kaj reći? Koju poruku poslat? Kome?
Svima ljepi pozdravi u studiju i režiji, i cjeloj tehničkoj ekipi🙂
Kaj reći na poklon paketu?
Hvala Husqvarni, neznam kaj da velim.
Ostal u šoku, ali opet drago mi da neko vidi moj trud i zalagane, ja sam obični čovjek, stari poštenjak, pomoćni profesionalni šumar, sve radim iz ljubavi i svojim znanjem, ja stvarno neznam kak da se zahvalim delegaciji u Švedskoj koje je tak ljepi paket pripremila, meni bilo neugodno da to nemrem opisat. Nemrem i nemrem, ja velim nema šanse da uzmem, platim i adio mare, ne ne dolazi u obzir.
Vide moje znaje iskustva koja imam, i vele mi slobdno ja nešto dobim na poklon kad svi ostali nešto dobivaju,...... Da ne velim kaj. Ali ne ja nisam takav velim, ma kakvi oni tak odlučili jer vide da sam prepoznal kvalitete koje imaju, dizajn snagu, moć i njima se to dopalo da se tolko trudim i radim od svojeg rada, da vjerujem jednoj marki samo i nagradili me.
Poklon paket je za malu pilu 137.
Lanc profi
Vodilica profi
Ulje profi
Kanister profi
👇
Pila profi
☝️
Nažalost sekira sad nije bila u planu jer ju prekrasno sponenul pa ju nisu spakirali. 👍
Produljene garanciie za 555 još 2 godine pošto ju nisam još zapalil i pazim ju i mazim. Pazim da jer zakaj da ju rajbam ak neteba.
Dobil novu pilu koja zadovoljava sve moje potebe pomoćnog profesionalnog šumara, kaj sad? Ja sam takav da mi sve to žal mazat, najbolje sve pospremit i kad bu trebalo imam, u vitrini bu sigurno.
Nisam se nadal takvom poklonu, ali evo jedna mala sitnica kaj me baš obradovala.