• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Poskupili frizerki računi, košarica u trgovini.
Nemreš jednostavno, jedno vuče drugo.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Najjača stvar mi je poskupljenje muške frizure. Baš me zanima šta je u tome poskupilo da se diže cijena...
Repromaterijal, alat, struja, održavanje....

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Sve su oni ovo dobro pripremili za novu ekonomsku krizu ,jer prije covida u evropi je bio najjači ekonomski rast ikada ...

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Ljepo sam neki dan na fejsu napiso da sad fino placamo besplatna cjepiva,besplatna testiranja,besplatne maske,4000 kn za place i slicne gluposti. Sve zbog vrpe lopova,zbog lazljivih smecara od novinara,zbog novinarske prehlade. E sad ce raja jest govna sljedece desetljece ili makar do kraja nekog veceg rata koji jos nije ni krenuo. Zivla nama plandemija

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
A koje je to vozilo u pitanju? 🤔
Stvarno tvrdi lim.
Je cvilil sfeder? Si koristil hlađenje?
Škoda superb, zadnja linija.
Nije cvilil, skidal je, al natenane. Hladil sam ga s naftom
Bome se s takvim materijalom još nisam susrel

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,263
To je vjerojatno onaj lim koji se onak raspuca kad ga jače udariš.
Od sličnog materijala je hauba na Hanomag traktoru.
Probao ravnat, al je sam pucalo dalje. A i bušilo se i zavarivalo teško..

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Poslije toliko godina, danas je napokon (moje je mišljenje - samo djelomično), ispravljena jedna velika nepravda, koja je vršena prema pilotu Danijelu Boroviću.
Na žalost prije njega su u proteklom vremenu, "u prvi plan", na mnogim drugim područjima, izgurani i isticani oni koji nisu bili nigdje i nisu napravili ništa, u usporedbi s sveukupnim doprinosom pilota Borovića.

avion_5c5804bd4eb16_970xr.png

[FOTO] Milanović odlikovao pilota Borovića za prvi prelet MIG-om na hrvatsku stranu: Ovim se pokušava nadoknaditi ono što sam trebao primiti prije 27 godina

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kaj reći? Koju poruku poslat? Kome?
Svima ljepi pozdravi u studiju i režiji, i cjeloj tehničkoj ekipi🙂
Kaj reći na poklon paketu?
Hvala Husqvarni, neznam kaj da velim.
Ostal u šoku, ali opet drago mi da neko vidi moj trud i zalagane, ja sam obični čovjek, stari poštenjak, pomoćni profesionalni šumar, sve radim iz ljubavi i svojim znanjem, ja stvarno neznam kak da se zahvalim delegaciji u Švedskoj koje je tak ljepi paket pripremila, meni bilo neugodno da to nemrem opisat. Nemrem i nemrem, ja velim nema šanse da uzmem, platim i adio mare, ne ne dolazi u obzir.
Vide moje znaje iskustva koja imam, i vele mi slobdno ja nešto dobim na poklon kad svi ostali nešto dobivaju,...... Da ne velim kaj. Ali ne ja nisam takav velim, ma kakvi oni tak odlučili jer vide da sam prepoznal kvalitete koje imaju, dizajn snagu, moć i njima se to dopalo da se tolko trudim i radim od svojeg rada, da vjerujem jednoj marki samo i nagradili me.
Poklon paket je za malu pilu 137.
Lanc profi
Vodilica profi
Ulje profi
Kanister profi
👇
Pila profi
☝️
Nažalost sekira sad nije bila u planu jer ju prekrasno sponenul pa ju nisu spakirali. 👍
Produljene garanciie za 555 još 2 godine pošto ju nisam još zapalil i pazim ju i mazim. Pazim da jer zakaj da ju rajbam ak neteba.
Dobil novu pilu koja zadovoljava sve moje potebe pomoćnog profesionalnog šumara, kaj sad? Ja sam takav da mi sve to žal mazat, najbolje sve pospremit i kad bu trebalo imam, u vitrini bu sigurno.
Nisam se nadal takvom poklonu, ali evo jedna mala sitnica kaj me baš obradovala.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh