• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,355
A da te pile prodaš, umjesto da ih gledaš u vetrini, nekome mogu zatrebati.
Kad crkne 137 možeš isti dan po novu husqvarnu u dućan....i raditi s najnovijim modelom :)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
A nemrem prodat, pripremam se za penziju, sad još nekak si mogu nekaj priuštiti, ko zna kaj bu za 20 godina, možda nebum za lanc imal. Zato nek stoji, trebalo bu.
Danas imal čak i kombinaciju da nabavim kalač i vitno koje me proganja dugo već, i nisam pametan dal da kupim ili ne, i kalač i vitlo, a prilika je samo takva, a opet da mi stoji neznam. 🙂
A 137 je pila koja je stvarno potreba svakom ko dela u šumi. 🙂

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Sve ide prek moje kičme, u tome se dela.
Šteta mi je sve to zapustiti kad volim delat sve to, ja nebi mogel bez poljoprivrede.
Dok bum mogel ja bum delal.

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,355
Po slikama koje si postavio obilaska tvoje šume s raketom, mislim da ti vitlo nije potreban, možeš s prikolicom do stabla...I ja bi kupio sve, ali na kraju vidim da mi ne treba ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Je to je do kud mogu sa raketom, a tam di imam prave komade za rušit breg je da nemrem stajat opće unutra, znaći stajat nemrem kakav breg je. Opće nezmam kak doći sa pilom tam, moral bi ju vitlalt u breg.
Ja si uvjek mislim da mi nekaj nebu trbalo pa ne kupim, a kad mi treba onda nemam, to je probelm.

Posljednje uređivanje od moderatora:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
dečki, najte bit ljubomorni, vitlo mu treba i gotovo... 🤭
jeste kad čuli da tamo kuda prođe kotač traktora, narednih 7 godina na tom mjestu neće novo drvo krenut rast...
i ja imam ravnu šumu, i sve si dovučem do puta sa vitlom...puno brže nego da se idem patit s traktorom...

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Meni bi puno ali puno pomoglo jer sam delam si sve, a opet ne delam puno al kičma osjeti to sa vremenom.
Dok bum u penziju pitanje ak bu mogućnosti za kupit kaj.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh