• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pošto danas nisam išel i šumu zbog nastale situacije sa drvima i neodlučnosti kaj rušit malo sam obišel ekipu našu, pa tak navratil kod par forumaša, kod @Deda Marek a malo stal, moram mu se odma zahvalit na ljepom poklonu kaj sam dobil, pravo vinčeko koje ja planiram posadit 👍💪🍷🍷🍷odma sam znal kaje prava kapljica, črnjak za dušu. Onda malo do prijatelja @MUHA e, e taj me pošteno zahebo, skuhal prave domaće kobasice, a meni se žurilo doma, ali kaj sad sram me bilo odbiti jesti, red se mora znat pa sam malo pregrizel, takva roba se nemre svaki dan jesti 😉🙂
I na povrarku se javil kod kolege @ZJ e tu sam dobil niš, osim tople pozdrave 🤭
I obilazak novih projekti koji su u fazi izgradnje. I nakraju dana sad zbrojil da sam natukel 310 kilometri sve skupa danas. 😳😳Ali nema veze, za ekipu i pomoći sam uvek tu🙂🙂🙂

Ali sam slabo slikal, samo table kud sam vozil. 🙂

Kobase kod Muhe, on je bil tak zaposlen da nije stignul kuhat, nego je svoju gospođu zaprosil da skuha, a ja se odma prijal jela jer nisam mu htel smetat kad je bil u poslu, ali ipak si je pojel malo kaje ostalo. 🙂🙂
Još jenput fala svima na današnjem druženju. 🍺🍷
I posebni pozdtav muhi junioru i njegovom pajdašu koji isto vozi raketu 🙂i uče zant kod muhe seniora 😉🍷🍺

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,539
Prije bi bilo da je išel lobirat da Muha kupi huskija. Imal je v autu neke prospekte

Posljednje uređivanje od moderatora:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Nije stvar v rukama, skuplja se ekipa s huskijima🤔
Ja vam nisam baš v ekipi. Pile su Jonsered i električna Majkita :(
Jedino trimer je marke Husqvarna...

E dečki ja se sad najel pure i mlinci i sad ovo mislo vino spijem od @Deda Marek kaj mi dal ...
Prvo, misno vino je bijelo ;)
Drugo, sad imaš muštru kakav bi, otprilike, tvoj budući "Francuz" šmek trebal imeti ;)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh