Pošto danas nisam išel i šumu zbog nastale situacije sa drvima i neodlučnosti kaj rušit malo sam obišel ekipu našu, pa tak navratil kod par forumaša, kod
@Deda Marek a malo stal, moram mu se odma zahvalit na ljepom poklonu kaj sam dobil, pravo vinčeko koje ja planiram posadit 👍💪🍷🍷🍷odma sam znal kaje prava kapljica, črnjak za dušu. Onda malo do prijatelja
@MUHA e, e taj me pošteno zahebo, skuhal prave domaće kobasice, a meni se žurilo doma, ali kaj sad sram me bilo odbiti jesti, red se mora znat pa sam malo pregrizel, takva roba se nemre svaki dan jesti 😉🙂
I na povrarku se javil kod kolege
@ZJ e tu sam dobil niš, osim tople pozdrave 🤭
I obilazak novih projekti koji su u fazi izgradnje. I nakraju dana sad zbrojil da sam natukel 310 kilometri sve skupa danas. 😳😳Ali nema veze, za ekipu i pomoći sam uvek tu🙂🙂🙂
Ali sam slabo slikal, samo table kud sam vozil. 🙂
Kobase kod Muhe, on je bil tak zaposlen da nije stignul kuhat, nego je svoju gospođu zaprosil da skuha, a ja se odma prijal jela jer nisam mu htel smetat kad je bil u poslu, ali ipak si je pojel malo kaje ostalo. 🙂🙂
Još jenput fala svima na današnjem druženju. 🍺🍷
I posebni pozdtav muhi junioru i njegovom pajdašu koji isto vozi raketu 🙂i uče zant kod muhe seniora 😉🍷🍺