Ovak, iz daleka, izgleda mi ko "drek-majstor"Ovome
Siguran sam da znaš lokaciju, a da stavim sliku izbliza znal bi i o kome je riječ
Vršim si dnevno očitanje brojila i uz kavu malo matematike, to mene čini zadovoljnim.Kolega plus, kak to pratiš? dnevnu potrošnju mislim? imam digitalno brojilo i daljinsko očitanje, pretpostavljam da postoji online aplikacija kam se prijavim i gledam online tijek događaja?
Pita Imbra Blaža: Kam pa ideš? Na sud, veli Blaž. Koga pa buš tužil? Bum se zmislil do suda😅Je, je. Sad bu ispalo da se mi samo tužimo.
Imam ista iskustva s ljudima koji i zbog ljubomore, psihickih problema i ostalih razloga namjerno sprjecavaju moje bilokakve radnje… postavljaju granje po putu, voze se po mojim njivama, pricaju okolo bedastoce i lazi… al s takvima se uopce netreba zamarati, uvjek ih je bilo i ostalo bude tak. Treba samo zanemariti takve parazite i biti dobar s normalnim ljudima kojih je danas ostalo malo jer su vecina ljudi danas svinje.Pa ima ucrtanu kuću, kupio neku staru ruševinu i legalizirao je.
Ali oko njega su sve poljoprivredne površine. I gustoća naseljenosti je ispod granice da se računa kao urbana sredina
To je što se tiče zakona o buci (iako sam gledao podatke od traktora i da je urbana sredina ispod granice sam)
A što se tiče uznemiravanja javnog reda i mira to je on radio. Ja radeći svojim traktorom u svom voćnjaku 50 metara od njegove kuće ne mogu uznemiriti javni red i mir.
Šta ja trebam napraviti sebi raspored kad on ide spavati, kad ide na popodnevni odmor? Da ga još pitam kad mu pas ide na odmor?
A šta kad meni ispod kuće livadu kose i baliraju 3 puta godišnje po 3 noći, cijelu noć?
Ili po ljetu kad u 4 ujutro smetlari dođu, a meni otvoreni prozori pa probude cijelu kuću?
Ili kad cisternom komunalac u 2 ujutro zalijeva cvijeće uz parking po ljeti?
Mogli smo se dogovoriti da je on bio normalan. Bilo koga da je u selu pitao moj broj i rekao gle susjed imam problema sa spavanjem itd.
Ili da je kulturno zaustavio traktor i rekao gle susjed ne mogu spavati.
Ja bi mu rekao da imam još 20 metara za proći i da ću ubuduće paziti da tu parcelu prvu radim.
Ovako će samo dobiti razgovor da njegov sljedeći prilazak meni ili mojem ide na policiju i sud.
Prebijem se ko konj od posla i sad još da ja njega molim da mi dopustiti da radim na svojoj njivi, svojim traktorom?
To da sam radio id 10 navečer do 5 ujutro oko njegove kuće pa bi još razumio...
Nisam 10 minuta bio u povratku da među pomalčiram..