• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,263
Nije to filozofiranje.. U dućanu nema 4 ista remena, trgovac onda da 2 različita. Naravno da ne napomene da je različita dužina, a vjerojatno ni ne zna..
Dođeš doma, raspakiraš i vidiš da ne valja.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ma vidim ja da se vi ne predajete u borbi mišljenja, 🙃😂, dobro je i to. Ali, opet taj vražji ali, ako su nam poznate sve činjenice, oko "označavanja" remena, teže budemo pogriješili.
Dužina španera je donekle bitna za samo 1 remen, ali što dok ih je negdje 3 ili 4 zajedno.
Pobijedili ste odustajem 🤓😂 od nabave remena 🥂.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Baš me zanima da li danas bude praznik nogometa, ili neredi radi nogometa u Zg.
Dinamo - Hajduk u 20 sati. ⚽

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
"Lijepo je sigdi - kak doma - tak nigdi", ili "Hvali more - drž se kraja"
👌🍷🎶 Radio "Kaj" nas časti prelijepim domačim pjesmama. Upravo je završila pjesma "Na malenom brijegu", sutra, u toku dana idemo pozdraviti naš brijeg" 🙂.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Osvježavajuće. Tako i treba, jedino me malo bode u oči "ACER" neznam zašto, ali nikada mi nije sjeo, popravljao sam i instalirao svega i svačega u životu, ali s njim sam uvijek imao problema.
Ja imam 2 njihova laptopa,da kucnem,nemam problema s njima

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Odlično, moguće da sam ja samo "naletio" na pogrešan proizvod, pa iz tog razloga gledam iz drukčije perspektive. :ppozdrav:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh