Nešto ćemo u svakom slučaju poduzeti,vjerojatno i mjenjati stakla na prozorima,iako su vakumirana i mjenjana pred četiri godine,budemo probali staviti ona lov ili kako se zovu,iako ni sama ne znam kako će ispasti,mi imamo u prostoriji od pedeset kvadrata trinaest kvadrata stakla.Imaju jedni znanci peć za centralno na pirolizu,vele,jako malo drva troši,kupili su deset metara za cijelu zimu.Jedino je problem za kupanje,nema sanitarne vode,a to nama baš ne paše,znaš kako je u poljoprivredi.Svaki dan si prljav ko prase.Sad bi se morali odreći i jakuzi kade,ma k vragu,samo ćemo se svega odricati,a čega se odriče banda na vlasti i saborska.Baš sam ljuta.Maločas sam čula opet Liničev biser o poticajima i seljacima na vjestima.Bem ti Liniča.Iako bih ga zapravo morala voljeti.Jer je jednom izjavio-ako seljaci ne mogu biti uspješni u radu i konkurentni,neka se ostave poljoprivrede i idu u grad.Evo,oće čovjek od mene napraviti gospođu,a ja seljača neću pa neću.Sada će me on pogospoditi,kada se ne znam sama.Kako da ga onda čovjek ne voli?