kakva crna teretana doma diži plug xD
a kaj drugo nego opet radna nadjelja...od jutra se zajebavamo z traktorom još nešt slažemo...sad ga lijepo zatvorili svu kabinu istapacirali,stavili radio u kabinu i nakraju moramo mi to i isprobati al je več bilo 21:00 sat i naravno da sprobamo kak ide najglasnije i kak god glasno sviralo čujemo mi susedu kak se dere "pa kaj ste vi bnoreli pa kaj niti v nedeljo nemate mira kaj nej nekaj delali,dete ste mi zbudili i ve tu beči kaj noro" a mi krepavali od smijeha..:icon_fU:
CCCC ljudima nedate ni spavatpunch):
Ja sam dok sam išao u srednju šarafio po tomosima noč i dan,X puta sam znao oko10-11-12 po noči odgurat motor iz garaže 50metara iza kuče,tj preko brda da moji ne čuju tolko i onda probna vožnja,susjedi su pizdili kad sam prozuio bez pol auspuha i slično
onda bolje pravi odmah radionicu nego da odu novci za popravku. tako i kod mene koji deo imam u rezervi nikad neotkaze samo ono sto nemam. devil):Ne mozes sve od jednom... I radiona je bila u planu 12x10m da kombajn stane u nju bez problema ali pocele ove legalizacije i ode para u drugu stranu...
A sto je naj smjesnije od cjele te price, dok nemam neku radionu, trga se stalno neki bog, kad se radiona napravi, koristit ce kao garaza jer se nista nece trgati...
Za manje stvari imam nekadasnju garazu gdje smo 539 parkirali i tu sarafam manje stvari i tako ali bit ce... sve u svoje vrijeme...