danas pilio drva na traktorsku pilu,smanjila se malo zaliha,montirao novu antenu,kupio nekakvu triplex,fiju 20 programa i više nego dovoljno,konačno sam uhvatio jabuku tv,popodne se malo čistila moja buksa ,pronašle se neke drangulije starije od 20 godina,ajmo forumaši tko se sijeća ove novčanice,
Uploaded with ImageShack.us,moglo se kupiti za nju dosta pive u ono doba
evo ja cu sad u rumu na pijacu. posto je manja guzva a sutra sam zauzet pa nemogu ici
e nisam stigao savorise da ti odgovorim. na brzaka smo bili obisli pijacu i smrzo sam se .udario hladan vetar samo sneg sto nije pao. ima pecenja svud mirise a koliko sam video jedan mtz je prodat bas kad sam prolazio .892 cini mi se oznaka. bas lep. imao sam neki smrtni slucaj sinoc mi javili pa sam tek sad stigao kuci.Kakva je situacija , ima li prodaje
I zanima me peče li se prasad kod TOŠE , sutra idemo da drmnemo kilo za početak ja i kolega :drink:
Ajkula,a jesi ovo na slici ti?Nekako mi sjena liči na tebe.:icon_weed::icon_weed::icon_weed:
Hvala za visibabe,baš su mi dobro došle da mi se namiri duša,danas smo sredili i drugi plastenik,folije su postavljene,zemlja se grije.naradili smo se ko,ko,ma ko konjeta,jedva sam večeru spremila.A u trečem imamo problem,nismo se sjetili napraviti jarak ljetos,pa sa strane ulazi voda,tek toliko da je zemlja mokra uz foliju pa se ne može raditi.
Ja sam danas lagano odmarao i uzivao ipak je nedelja pa treba malo odmorit a popodne malo iso pogledat za jedan auto i ja ko ja naravno kupio auto sad malo opet uzivathappy):
svaka ti dala poslije mene!!! :icon_pidu:
Ma daj ti jesti i piti j...em ti ja p...ku!rofl):rofl):
Svaka ce dat ako pitas na lijep nacin!
Bio u Rumi na vašaru , nema ta nema a mene je zanimala ovaj put samo prasetina i usput sam kupio nekih sitnica i reduktor za moju rotacionu kosačicu
Ako ti imaš hrabrosti da postaviš slike one slanine ja nemam toliko
To izaziva velike nagone prema monitoru :icon_mrgreen: