Z
zeleno zagorje
Guest
odlično onda možeš i pozdraviti instruktora od keramičare lisak iz stubice
odlično onda možeš i pozdraviti instruktora od keramičare lisak iz stubice
Danas uživancija cijeli dan vani,malo se bacalo gnojivo ,jedan dio se nije dalo.malo je mokro,nego da ne otvaram temu dali kome šteka Mozila ,mene več jede 3-4 dana,moram se patiti preko Gogl croma:icon_hang::icon_hang:
meni ništ ne šteka na mozili...mada znam i nekad biti na cromu zbog prevoditelja...
ženka ekipa poljo foruma što radite danas , jeste primile poklone za dan žena , ja ču danas skuhati fini ručak , pokraj mnogobrojnih muškaraca u mojoj tj. našoj velikoj obitelji jedini se sjetio zadan žena naš najstariji muškarac tj moj otac dedek joža i lijepo je mene i moje snahe počastil sa cevenim ružama , sve nas tri lijepo smo se zahvalile ,z našim dedekom i našim zaštitnikom popile smo kavicu i rakijicu , pa smo obečale i fini ručak ,danas je petak a dedek obožava ribu ,pa mu budemo pripremile za njegov trud , a ujedno se budu pogostili i naši tri mušketiri koji se nisu sjetili ni da nam kupe jednu malu životinjsko carstvo čokoladicu ,bravo mušketiri praf se kaže kakav otac takav sin , živio raspored