Petretic549
Dobro znana faca
- Tu od
- 19 Lis 2011
- Poruka
- 1,439
Vozikali se po dvorišt sa đipom
jel to imaš na otvorenom ili u plasteniku?evo i ja se susim jer sam mokar do pojasa. opro luk kad kupac na kapiji. e masala !! ode luk da se nesmrzavam i kisnem na pljusku i razmisljam dal ce kupaca biti. kad se saberem na ovu kolicinu mi se nebi isplatilo ni vuci jer drugar nije njegov jos spremio
Kolegice to vaše pseto mnogo jede, moj dnevno pojede 20 deka takve hrane, i ja kupio prije mjesec dana Darling, bio u Konzumu na akciji, a jednom u Plodinama naišao na 15 kg Pedigre, vreča bila oštečena, i sad to pomalo mješam s ovom jeftinijom, ali Pedigre obožava iako ima miris ko tvor, Kad je bio mlad više je gutao nego jeo ali sad mu ide treća godina i dečko drži liniju, naravno uz tu dobije i domaću hranu, ali stvarno jako malo jede. Trnutno u Konzumu na akciji Zewa, 20 komada za 35 kuna..pa u šoping po zalihe..nema rok trajanja.Evo smo kupili hranu za psa na akciji,vreća od 15 kila Darlinga za sto kuna.Inače košta 156 kn.Pa smo uzeli tri i uštedjeli 165 kn.Svi koji svojim psima kupuju Darling,u centrima KTC-a je na akciji još koji dan.U desetom mjesecu smo isto tako kupili pet vreća po sto kuna na akciji,i evo,još je samo jedna cijela,ostalo je naše pseto sve pojelo.
GLEDAO TEKMU
:cool2: :cool2: