Alfada Jadarko
Dobro znana faca
- Tu od
- 6 Velj 2011
- Poruka
- 1,004
ovo vrijeme je prava katastrofa, opet pada snjeg i ne može se ništa raditi, imam drva u šumi, nešto napravljeno i složeno nešto još za izraditi ali šta neide ne ide i gotovo
Ma dobro farmervg,vjerujemo ti svi da si ti poduzetan i radišan,svaki posao je posao i najbitnije je da je dobro odrađen. :smile:
Danas samo razmišljam i smišljam što ću raditi sutra,a u dubokom sam razmišljanju kako u plastenicima napraviti cijevi sa diznama i kompresorom ili čime kako bi se cijeli plastenik pošpricao a da se ne mora po njemu hodati i trovati se.Gec zna što mislim,samo tražim najjeftiniju varijantu.
Sve je jeftinije od zdravlja ,kako je rekla moja pokojna majka "kad si mlad letiš za parama a kad ostariš pare daješ doktorima" e da tako nebude bilo smisličemo mi neku skalameriju za špricanje ponešto umnog materijala smo izmjenili još da to posložimo i niko sretniji od nas :icon_super:
jako jednostavno riješenje ROBOT on radi ti samo gledaš i čudiš se tehnologiji...
Ja danas ujutro poio kavu sa našim Gecom u birtiji pa kupovao sjeme za sjetvu pa onda mljeo kukuruz pa tak jedno dva sata mljeo pa mješao za sve životinje pa se čistil snjeg pa se maltretirala žena pa se tak provel današnji ljepi dan....
Rastavljal roto kosu cijeli dan j gledal kak se snijeg povećava.........