@agromaner..ček to je samo iz onih par krpelja..pa do izgleda kaj da si nekoga prebil na tom mjestu kolko ga krvi:icon_mrgreen:
pa kad ka je več kupila pa onda valja ga i kušati ..në??
P.S ovo ë sam stavil kaj dojde čim sličnije međimurskom e :icon_lol:
@ johabice pa nisu imali razlog zašto bi pazili...
nije to neka kilaža jer i ja imam skoro tolkowait):to se zove ugodno popunjenost:icon_super:
zar ne dečki
Da ja sam taj. A kaj ti delas?di?
Onda cu morat tebe trazit kad dobijem kakvu cestitku pod brisac:icon_mrgreen: ja sam ti u zagrebackim cestama pomocni bagerista:icon_rofl:
Od kad nam je novi direktor nis se nemre sredit ni sebi nemremo ak dobijemo kaznu koma u pm.
To nije dobro onda cu parkirat na dijelu di ti kontroliras pa necu morat plarit a ti neces kaznu stavit pod brisacnod):
Naravno samo ja sam svaki dan na drugom sektoru. Kad ides u zg. Na duze?
Ma ne na par sati dok nesto kupujem ili sam na kavi s nekom mladom damom!
U ljeti će biti bolji, tada je prava lova pa moraju privuči sladoledoljupce :icon_wink:Kupila se uskrsna šunka,pojeo se Quatro sladoled-ne kupujte ga,nije što je bio,ne vrijedi više te novce,spao L....(ne smijem reći tvornicu po zakonu) na jadne grane sa kvalitetom.:icon_e_geek:
To nije ništa. Nama je jedan kupac donio praznu ambalažu i rekao da artikl nije dobar jer poslije konzumacije imali su jake probavne smetnje i žele novce natrag i prijetili tužbom... :icon_blackeye:Pazi ovo kupila je sladoled pojela i onda veli da nevalja nebu valjda tak i uskrsnu šunku pojela pa rekla niš nije valjalagiggle):
Ketchup je od sjevernih susjeda pa tamo odi prigovarat :icon_e_geek:Kupio kecap, proizvodjac isti koncern. Voda, voda. Neznam na sta su spali. Stislo gazdu T....
Opa jel to cesto ili? Mislim to je ljepo.:icon_e_biggrin:
sad bi ti sve štel znati:icon_rofl:
bude si on nekvu Zagrepčanku našel hehehe