@turopolec...ma ne praši se...
@farmer...pa kakav si ti to muškarac kaj ne pomogneš ženici pogotovo kad su u pitanju jaja:icon_rofl:
mladi luk srebrnjak sam prodavao. u utorak ujutru nas oterala mecava pa mi ostalo 27 buntova[ 150 kom lukovica] i spremimo za dan i po jos 19 buntova i jutros sve prodam. cena je uopste losa ove godine ali sam ipak zadovoljan jer sam postigao najvise skoro koliko se moglo i da sam prvi put u ovom poslu. zaradio sam oko 130 eur i pokrio rashode.Kaj si sve prodal?
Jel se kaj zaradilo?
mladi luk srebrnjak sam prodavao. u utorak ujutru nas oterala mecava pa mi ostalo 27 buntova[ 150 kom lukovica] i spremimo za dan i po jos 19 buntova i jutros sve prodam. cena je uopste losa ove godine ali sam ipak zadovoljan jer sam postigao najvise skoro koliko se moglo i da sam prvi put u ovom poslu. zaradio sam oko 130 eur i pokrio rashode.
Zalijala dva plastenika,stavila fungi,zavezala red paradajza,tovarila krumpire,napisala pričicu,i još desetak sitnica napravila,zaboravila popiti antibiotik,napravila si limunadu-prirodnu,smrzla se ko siga jer nisam obula čarape,pa mi ozeble noge.Ima još,ali,koga briga.Je,i srknula kapučino,ali to je bilo još jutros.
Ma sam već zaboravila o čemu se radi,kaj se čudiš,budeš vidio dok te godine stignu.:icon_eyes:
Evo se skuhao kapučino,a umeđuvremenu sam priljepila guzu za komp pa mi prekipjelo mlijeko-naravno,nije to prvi put pa više i ne reagiram.Ranije mi se obično zbog toga redovito dignuo živac,Sada bum samo prolistala šta ima,a onda se vraćam u krevet,suprug čeka na ritual srkanja u krevetu.Kapučina.:drink:
Joj @oficir,malo smo zločesti,jel?:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Evo,još malo pa će se početi spremati riba za ručak.Ma to bu brzo gotovo.