Posto je lose i hladno treba zavrsit poslove go kuci,peglanje,pranje,usisavanje,pa malo klopa,pa lec i stisnut se uz voljenu ili voljenog i zgrijat se i malo odrjemat,a vani nek pada,pa jednom bu stalo i doslo bu sunce.::icon_thumright:
Posto je lose i hladno treba zavrsit poslove go kuci,peglanje,pranje,usisavanje,pa malo klopa,pa lec i stisnut se uz voljenu ili voljenog i zgrijat se i malo odrjemat,a vani nek pada,pa jednom bu stalo i doslo bu sunce.::icon_thumright:
A jel ti to hoćeš reći da ti peglaš,usisavaš i pereš,ha?Ako da,evo ja bih da mi se javiš ako mene slučajno moj muž ostavi,a tebi naglo ode žena.Stiskati se ne moramo,nije uvjet,bitno je da imaš naprijed navedene kvalitete.:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl::icon_razz::icon_razz::icon_razz:
Kak mi se rodila kcer Lucija pocel sam sve delat po kuci osim kuhanja i peglanja,a stavit odgovarajuci ves u vesmasinu nikakav problem,slozit sude u sudericu nikakav problem,firunge skinut i oprane vratit samo ja radim i naravno prozore ja perem to mi je gust!
Oprat fizider i sve staklene police nije problem,premotat kcer i obuc i nahranit nema frke nije mi problem,al nemoj mi dat da kuham i peglam i nema frke.
Imam super zenu da ju malo nahvalim radi sve i meni pomogne i vrjedna je uvjek skuhano oprano i speglano,i jos ide na posel i sve stigne naravno uz moju pomoc.::icon_super:
Kucna pomocnica bi bila super onda bi zena i ja imali vise vremena pa bi se vise igrali zajedno,hehehehe
danas sam pripremal i servisiral moju makinu za duge staze,pomagal susjedu ispumpavat vodu iz podruma,i sad proba makine...