nego ĐURĐA daj jedan crni
Lol šta su to radili na cesti sa ralicama ? nego ĐURĐA daj jedan crni
Danas su došli oni Krapinjci po drugu bačvu,izvadil je iz podruma,natovarili u prikolicu i otišli.Ali...ja sam ih cijelo vrijeme slušala kako pričaju .Koji naglasak imaju,pa to je da poludiš.Ja bih ih cijeli dan slušala kako govore,čudo jedno koliko mi lijep krapinski naglasak.giggle):giggle):giggle):giggle):giggle):
@Oficir,ma kaj da reknem,četiri dečka,mlada,zgodna-ali,svi skupa ne vrijede ko moj jedan.Znaš onu ,tko ono pjeva-"Ne bih te mijenjala ni za duplo mlađe,sjedokosog momka ljubiti je slađe".:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
@Oficir,ma kaj da reknem,četiri dečka,mlada,zgodna-ali,svi skupa ne vrijede ko moj jedan.Znaš onu ,tko ono pjeva-"Ne bih te mijenjala ni za duplo mlađe,sjedokosog momka ljubiti je slađe".:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Ja sam se malo nasalil da dignem malo atmosferu i drago mi je da si uspjela prodat cisterne cestitam od srca i sad bu nekaj love za umet i sjeme ak se ne varam,jel tak?
Nebude jer je nasa johabica jedna jako fina i dobra zenska koja je to poklonila:
Joj da fakat sad si me sjetil da je to napisala.
Ma trebali su po kili prodat i dobili bi nekaj,al dobro djelo se vraca duplo!:icon_biggrin::icon_pray:
jao kolega nepratis na satu to ti je jedinica i u kut da malo vise pratis ubuduce na satugiggle):giggle): nije se htijela zezat s tim postedila sebe i muza muke vidis kak je dobra dusa od zene:icon_pray::icon_pray: nadam se da su sve medimurke takveblush):
Nadam se da cu uspjet ispravit jedinicu jednom.:icon_redface:
Nekak mi se cini da ti se jako svidaju medimurke,dobro kak i nebi kad su vredne i postene puce.:giggle):