Bučo
Aktivni član
- Tu od
- 9 Ruj 2012
- Poruka
- 2,999
ajde johabice nadji mu jednu da se smiri. vreme mu je . da vidi kako je imat gazdu u kuci heheee
Jedino samo da me smiri da vise ne lutam okolo a ja cu uvijek ostat saljivdijahappy):
ajde johabice nadji mu jednu da se smiri. vreme mu je . da vidi kako je imat gazdu u kuci heheee
Imal bude Bučo prilike upoznati međimurke,jel Bučo.Pošto je ispalo naopako sa bačvama,nismo se na vrijeme dogovorili,imam ja za njega druge.Pa budem i njemu poklonila nakaj.Veli muž,ako je za njega-neka vozi.Isto kao poklon.
Ma mi smo se već sve dogovorili.:icon_pidu::icon_pidu::icon_pidu::icon_lol:
Smije mi se muž-pa nisu Krapinjci bili danas-bili su jučer.ja sam se izgubila u vremenu.Ne bi čovjek vjerovao šta ti godine rade!O,gospode Bože!:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
evo nasao neke stare papire, pa i racune od zadnja 2 traktora sto je dedo kupio, he, he...
nisu bas bili skupi, a ni porez nije bio velik, danas nam krvopije uzimaju duplo vise...
švrljal po zagrebu, pa poslije nešto počeo radit i razbil si prst s čekičem pa odustal od posla..
švrljal po zagrebu, pa poslije nešto počeo radit i razbil si prst s čekičem pa odustal od posla..