Jao ja sam jos uvijek fin i pristojan decko pa sta sam ja Bogu zgrijesio da me se tak napada jao vidim da nema druge nego rec tuznu istinu pa mozda malo opravdam svoj obraz kod drage moje johabice jer vidim da sam ju malo naljutio:icon_rolleyes:
@johabice tuzna istina ti je da sam ja prekinuo s curom tak da sam ja slobodan decko:icon_cry:
O dragi moj Bučo,pa kaj se dogodilo,nemoj biti tužan,svašta se u životu događa.Baš mi je žao.Ma mlad si ti još,još te puno lijepih trenutaka u životu čeka,možda sa nekom drugom,a možda i sa ovom koja je sada bivša,tko zna,život svašta nosi,pruža,samo moramo pružiti ruku i uzeti ono šo nam daje.Zatvori oči,duboko udahni-sutra je novi dan,sunce će jače zasjati i dušu ti obasjati.:icon_razz::icon_razz::icon_razz:
Johabice neznam sta se dogodilo jednostavno nakon 3godine 3 mj i 20 dana rekla mi je da je gotovo a sad dal je to neka faza kad joj se sveg nakupilo na faksu i svud ostalo problemi neznam ici cemo popit kavu pa cemo vidit kak ce to sve proc zao mi je jako al sta je tu je Bog je tako odredio da mi mora bit u zivotu ja se samo nadam da ce se sve vratit kako je bilo:icon_e_sad:
Da i ona ne gleda temu Grof:icon_scratch:
očeš reči čeljusti od kočnica?? a ne diskove :icon_cool:
ma budeš ga preglancal pa bu prelijepi...inače imaš dobar auto...
a ja..
p
ja pa sam danas strugal boju sa zidova sa sjekirom...bila je ili ta solucija ili šmirglanje...
to je zid star prek 40 god tj.kak i kuča...prvo me mama htjela nasamariti da pošmirglam boju koja se ljuštila..ali dok sam videl kolko toga treba,uzel sam stvar u svoje ruke...bilo je šest slojeva boje i uzmem malu sjekiru i počne guliti...ma milina je išlo...došao sam do prve boje koju je nemoguče izbrusiti jer je stara kolko i kuča..ostale boje novijag datuma su išle bez problema...
ja sam od nocas ponovo na pijaci .vec tri dana i noci skoro da nisam spavao ali napokon se urodilo plodom.prodao sam sve jutros [ doslo i mojih 5 minuta] . malo sam oprao auto od soli i blata jer su putevi ko oranje pa cu sad napokon da odmorim oci.