Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,922
Dedo! Gdje ti vidiš obitelj na drugoj slici? Naj trusiti ono sa prve slike!
Otok Vir, plaža Jadro.@NikolaT55 ako se smije znati mjesto. Jako mi je poznata plaža..
Svaka mu čast, kupiti auto star (ako sam dobro čul) 20 let i stisnuti ga odmah 3 glaveodvoji 10 min. života da vidiš kaj je motor
Jasno, ima sličnosti. Sve 5. Taman sam mislio da ste u blizini, da popijemo pivce za živce.Fulao sam cijeli otok. Izgledalo mi ko krk 😂😂
Meni je ovdje dobro i lijepo, a svatko zna za sebe gdje i kamo će. Prvenstveno gledam radi dijeteta i prijatelja koji su ovdje, sve mi je pristupačno i nadohvat ruke. To što nekome ne odgovara otok Vir, nije moj problem, a i nemam potrebe da se time zamaram.Ja ne bi išao na vir ni da mi plate
Švicarska je to..nema tamo labavo..ideš u rešt .Svaka mu čast, kupiti auto star (ako sam dobro čul) 20 let i stisnuti ga odmah 3 glave
Mora da klima lediiiii pa mu očvrsnulo med nogami 🤪
Vidim da si uređivao neki motor, jel to za off rad.Hvala kaj si se odazval
Danas smo iskoristili dan za još jedno off road druženje.
Trknul bi ja i do VŽ na aerodrom ali sam se usvinjil ko krmak i nisam bil za u među ljude....
Evo koja slikica
Da cisterna, fergo je utkan u temelje imanja što bi rekli od "stoljeća sedmog",ili biblijski rečeno "i sve što je postalo po njemu je na imanju postalo"Cimsterna koliko ja kontam...
Da bar radi.Evo ga! Još jedan RR Cabrio, bit će da radi TIM tvornica ipak 🤣🤣🤣
Kaj tvoj Goldoni ima 540/1000?Ali pošto nemam 540e opciju kardana ...