I kaj je gospođa rekla 🤭Pa sam usput stao kod meštra da mi ga skrati 😂
To su priključci za sve pohvale. Kad su oštri nozevi kao i parkovska urede.Ljudi moji što ovo dobro kosi... A što je ogromno... Već vidim da ću pokositi svašta dok se ne naviknem na širinu 😂
Išao kositi kod kuma i pustio ga u gustu travu s pola gasa. Bome mi ugušio traktor 😂. U biti za razliku od starog 180 koji je na jednom reduktoru. Znači 180 promjer osovine s noževima ovaj ne radi baš kao zamajac pa ne mogu uletiti u travu bez gasa..
Ali kad daš gas radi savršeno.
Ali naravno da sam morao nešto zajeb....
Uzeo kardan isti kao za 180.. Jer ono.. Šta će mi drugačije dužine...
Zaboravio sam da je na 180 reduktor jedno 30 cm dalje od traktora pa mi kardan bio prevelik...
Pa sam usput stao kod meštra da mi ga skrati 😂...
View attachment 63495 View attachment 63497 View attachment 63498
Neznam kakvi su ti koji kopaju zemlju točkovi. Radio sam i taj plaz i on mi je sve rovio I travu zabijao u zemlju. Sa točkovima nemam niti jedne trvake nesasječene. Točak je 7cm širine i 20 do 25 cm prečnika gumirani tako da to nije tako ali ako je to vama bolje odlično.
Tu reduktori trpe sve udare na naž i u pravu si treba pratiti ležaje jer nose ozbiljnu snagu, a imaju i ozbiljnu cenu. Mislim to su standardni za upotrebu, i nisu baš tako ozbiljni ležaji, prema nameni u koju su u ovoj varijanti ugrađeni. Ja u kućišta što izrađujem postavljam ležaje iz serije 63xx, u tim reduktorima su neki serije 60xx.Ja bi provjerio ulje u tim reduktorima..a ima ih brate
Gospodin tjera u servis pita kad bude gotovo .
Plivam prsno, plivam leđno, plivam baterflaj, al ja Vam nisam taj!Gospodin tjera u servis pita kad bude gotovo.