Daj prodaj to "švapsko đubre" i kupi si 539.Moram si i danas nekaj zaraditi. -50€ 😛
Nisam prije shvatil...tebi je pukel križ između T getribe i multiplikatora?Pa ja na oko ne vidim da je deformirana. Ali teže u nju ulazi dio s ležajevima.
Ma. Još jednu košnju će izdržati pa ćemo pripremiti novu vilicu za nagodinu da bude spremna..
Ali onda moraš skinuti kabinu da te susjedi vide i prepoznaju. Ovak se okrenu na drugu stranu dok prolazi to "čudo tehnike"Nemoj tak, dobar je on za puno poslova, a rijetko dobar za trubiti po selu i mahati susjedima/ama. Z mojega dvorišta nejde dok sam živ i morem potrubiti.
Da, na tom mjestu mi je pukao križ.Nisam prije shvatil...tebi je pukel križ između T getribe i multiplikatora?
Na tom mjestu ne smiješ postaviti nikakvu spojku, već jedino možeš jači križ (ali onda može nastradati multiplikator ili bar rotor). Sad ti je jasno zakaj su multiplikatori za 44kW
Naime, rotori se vrte sinkronizirano, s pomakom noževa za 90 stupnjeva i prorada zaštite bi dovela do sudara rotora.
hm , jedan križ pokriva samo jednu os , za dvije treba 2 križa..Križeve su deli zato da ne moraju paziti da im reduktori budu 100% u ravnini.. I horizontalno i vertikalno..
Da se dene prava zazubljena spojka između reduktora, verjem da bi se neki brzo raspal..
Sigurno kučišta ne ravnaju u mm, a velika površina je. Toplina od švasanja mora negde vun ziti 😀🧑🏭