• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Dao mi je neku tekučinu jedan dan u šprici da joj namažem - ja sam joj to na dva puta,ali zloča je odmah polizala capu.Nisam se sjetila da joj je zamotam.I penicilin kremu je polizala.Ja sumnjam da je njoj trn ostao u prstu gdje se ubola,to je tvrdi trn i valjda se ne raspada i radi upalu,Danas sam joj opet istiskala gnoj,Budem ga sutra pitala da mi da,ne vjerujem da će još jedna injekcija to sanirati,još je plavocrveno i gnoji se,a taj antibiotik se daje najduže sedam dana.Sedmi je sutra.

A neznam što je počelal tako jesti - jede ko da je bila u Aušvicu godinu dana,maločas je pojela za kilu i pol,a to joj je danas već treći puta da jede.I još bude oko jedanaest,kad bude išla spavati.Sva se već zaokružila.

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
kad joj dadneš tretman nedaj da dira to.mora 15 minuta ležati ko bubica. moj pas sebi osjekao jastučić na šapi i porezao pored kosti zadnje noge nekih 15 cm kože.nije se moglo šiti,ali sa tom kremom nakon 21 dan sve prošlo.al mora biti miran bar tih 15 minuta.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Danas bio forumaš Bučo po neko sjeme što je kupio i poštenih 2 sata smo se fino ispričali,nadam se da je sretno stigao do kuće bez problema,pozdrav i njegovoj dragoj:icon_pidu:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Jesam stigo sve proslo super samo tih 2 sata proletilo brzo prebrzo!!

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Baš dobro Bučo što je sve prošlo ok,ali tebi je ta vožnja rutina,----Puknuti pa ne moj cjepidlačiti pa noć je još dugačka za sex,ali da bi odradio pravi ,najbolje probaj oko 5 ujutro,samo prije skloni sve što bi moglo poslužiti drugoj strani za oružje:icon_kidra::icon_kidra::icon_kidra::icon_rofl::icon_rofl:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Ja bi radije masni šnicl sa ražnja,barem bi bio sit.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ja svaki dan poveci broj kilometara radim tak da 160km do tebe u jednom smijeru je nista fino laganini razgledavanje uokolo lijepo vrijeme idealno za smiravanje i opustanje zivaca:(happy)::(happy):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Smijala se.Kako sam se smijala danas,na palcu,ma mi babetine - ko da je sam vrag ušao u nas.Kako sam se smijala....a tek ovi moji tamo.....prekrasno prijepodne na placu.

Posla bilo tako tako....

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
danas se završilo sa sušenjem trave za ovu godinu,DOSTA ,kada se nije dalo u 9 mj. ovaj dio lijepog vremena se iskoristio:drink::drink:

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Što smo danas radili...... E danas sam si ispunio san koji sanjam već skoro 20 let.... dobio sam posao koji cjeli život sanjam da budem radio......

Na ovom forumu nema sretnije osobe od mene!

EDIT: Sram me bilo, nisam spomenuo da mi je u tome cijenjeni forumaš MUHA pomogao i više nego misli.

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Nek ti je sa srečom Zokii, djelim tvoju radost :icon_pidu:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Mali,ubit ću te.Nisam ovu temu otvarala,a cijeli dan čekam tvoj pp. Luda glavo - zbog nervoze koju si mi priredio stati ću ti na nogu dok te budem zagrlila u Čakovcu na autobusnoj.Pusa.Čestitam.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh