• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

yama13

Dobro znana faca
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
642
Pozdrav ekipa, evo par slikica sa mojeg godišnjeg prošli tjedan... Relacija Gornja Stubica - Novi Vinodolski sa startom 04:45 i dolaskom 13:10 u Novi Vinodolski.. Jedini problem kaj smo imali je bila jedna svijećica i to je to.. Jedini problem je bilo pred kraj guzica haha, jedva smo čekali da stignemo. Išli smo preko Karlovca pa sve do Fužina te onda se popeli gore i na Bakar se pustili dolje do Vinodolskoga. Ljudi kad su nas vijdeli samo su govorili dečki vi niste ludi, samo imate puno hrabrosti haha. Plaže bas nismo pretjerano vidjeli, ležajke smo imali u Beach Baru "Nebo", radila je jedna simpatična konobarica pa smo morali cijele dane biti kod nje haha, Uglavnom jedno predivno iskustvo. Povratak je bio u petak, krenuli smo u 7:20 i dolšli u Stubicu u 15 sati.... Uglavnom jedno predivno iskustvo. Slijedeće godine nekud dalje haha... I u subotu smo još imali radnu akciju kod mene doma, pokrivali smo krov na kući i poslije odojak.. tak da smo godišnji zaokružili onak pošteno.

1629101532030.jpg

1629101631104.jpg 1629101631108.jpg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Bravo, svaka Vam čast, ma zapravo moj naklon do poda, jer to je pravo prijateljstvo začinjeno s okusima avanture. To Vam je ljepša strana svakodnevnice. (y)

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Danas se popravljalo zenino biciklo,no morat cu zamijenit komplet tocak,promijenim par zbica al opet puca slijedeca.
Posjetio sam moje pcelice i popravljao pregradu u kosnici,uvijek se negdje provuku.Vracajuci kuci(ca 200m)hodao bosonog po mokroj travi,padala je lagana kisica i strapaco po asfaltnim lokvama,bas kao dijete,dugo se nisan osjecao tako slobodno.
Kad se covjek zamisli,koliko je malo potrebno za srecu,sada nakon odmora(fjake) idem kod kolege u gostionu na duhovnu kavU i gemist,ipak je godisnji. :ppozdrav:

c360

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2012
Poruka
376
Mi isto radimo s patliđanom ali kazu da se pravi makedonski ajvar radi samo s paprikom.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,722
Ja bum delal ajvar, evo još koji dan i berba patliđana, imam ih oko 6 komada😋
Ali sad je ovak zaljevanje.
👇

A uskoro ovak
👇
š

svaki patliđan mora biti stručno zalijan jer ajvar je jako osjetljiv.
ako me oko i računica ne vara onda trebaš još 3 pumpe za 6 patliđana:hahah:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh